Kan Çiçekleri'nin yıldızı Yağmur Yüksel hakaretlere kayıtsız kalmadı! Hukuki mücadele başlattı

Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşan "Kan Çiçekleri" dizisinin başrol oyuncusu Yağmur Yüksel, hakkında yapılan hakaret içerikli yorumlara sessiz kalmadı. Avukatı aracılığıyla yasal yollara başvuran ünlü isim, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Kanal 7 ekranlarının fenomen dizisi "Kan Çiçekleri" ile adından söz ettiren Yağmur Yüksel, başarılı oyunculuk performansıyla göz dolduruyor. Güzelliği ve başarısıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, 'hakaret' içeren yorumlar nedeniyle soluğu mahkemede aldı.

Yağmur Yüksel

Yağmur Yüksel

HAKARETLERE SESSİZ KALMADI

Bir süredir aldığı hakaret içerikli yorumlardan dolayı avukatı aracılığıyla yasal yollara başvuran Yüksel, avukatı aracılığıyla bir açıklama da yaptı. Yüksel'in avukatı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Basın ve Kamuoyuna, Müvekkilim Yağmur Yüksel'e yönelik olarak sosyal medya üzerinden son derece yakışıksız ve hakaret niteliğindeki paylaşımlara ilişkin yaptığımız başvuru neticesinde ilgili sosyal medya içeriklerinin çıkarılmasına ve bu içeriklere erişimin engellenmesine karar verilmiştir. Hakaret niteliğindeki bu paylaşımları yapanların cezasız kalmaması ve iyiliğin kazanması adına savcılık sürecimizin devam ettiğini; bundan sonraki süreçte de bu şekildeki paylaşım ve kişiler hakkında hukuk mücadelemizin devam edeceğini bilgilerinize sunarım."

Yağmur Yüksel açıklama

Yağmur Yüksel açıklama

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mark Ruffalo'dan dünyaya Gazze çağrısı: "Tarih isimsizlerin mezarları üzerinden akmasın"

ABD'de Türk rüzgarı! İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi

İLİŞKİLİ HABER

ABD'de Türk rüzgarı! İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0