Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek torpilli mi? Ünlü oyuncu ilk kez konuştu

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini oynayan Feyza Civelek'in, dizinin senaristi Melis Civelek'in kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Bu gerçekten sonra Ünlü oyuncunun annesinin torpiliyle dizide yer aldığı iddiaları gündeme gelmişti. Feyza Civelek, bu iddialara karşı ilk kez yanıt verdi.

Her hafta izlenme rekorları kıran dizi Kızılcık Şerbeti, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri çekiyor. Dizinin senaristi Melis Civelek, Nilay karakterini oynayan Feyza Civelek'le anne-kız. Bu sebeple Feyza Civelek bir dizi tartışmaya konu oldu. Feyza Civelek'in annesinin torpiliyle dizide yer aldığı söylendi. Ünlü oyuncu söz konusu iddiaları yanıtsız bırakmadı.

Feyza Civelek

Feyza Civelek

FEYZA CİVELEK'TEN TORPİL İDDİALARINA YANIT!

Sosyal medyada Feyza Civelek'in oyunculuğunun kötü olmasına rağmen, annesinin torpiliyle dizide yer bulabildiği iddia edilmişti. Hürriyet'ten Hakan Gence'nin sorularını yanıtlayan Civelek, bu iddiayı da cevapsız bırakmadı. Ünlü oyuncu, "Çok karşılaştım ama meyve veren ağaç taşlanır, insanlar oyunculuğumu görünce torpilli olmadığımı anlıyor. Ancak çok yıpratıcı ve zorlayıcı dönemlerim oldu." dedi.

Feyza Civelek

Feyza Civelek

Civelek, "Annen sana torpil geçmez mi?" sorusuna ise "Asla çünkü inanılmaz adil bir kadındır. ‘Kızılcık Şerbeti’ne girerken de deneme çekimine girdim ve öyle seçildim." şeklinde yanıt verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mark Ruffalo'dan dünyaya Gazze çağrısı: "Tarih isimsizlerin mezarları üzerinden akmasın"

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0