İbrahim Tatlıses'ten yeni ticari atılım! Daha önce sattığı işletmeyi tekrar faaliyete geçiriyor

Dünyaca ünlü ses İbrahim Tatlıses, geçirdiği silahlı saldırının ardından zor günler geçirmişti. Tatlıses, iş hayatında çok daha aktif olmaya karar verdi. Yıllar önce sattığı Tatlıses Turizm isimli otobüs firmasını yeniden açıyor.

Şarkıcılığın yanı sıra yeme-içme, inşaat gibi birçok sektörde varlık gösteren İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından takipçilerine bir müjde verdi. Tatlıses Turizm adlı otobüs firmasının da sahibi olan ünlü türkücü, yıllar önce firmayı satmıştı. Yaşadığı zor günlerin ardından, uzun bir süre sonra İbo Show ile ekranlara dönen Tatlıses, şimdi de iş hayatında yeni atılımlar yapıyor. Ünlü türkücü Tatlıses Turizm'i yeniden faaliyete geçirmeye karar verdi.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

İBRAHİM TATLISES'TEN YENİ TİCARİ ATILIM!

Müjdeyi sosyal medya hesabından paylaşan İbrahim Tatlıses, "Tatlıses Turizm'i en yakın zamanda tekrar faaliyete geçiriyoruz. Hizmetinize hazırız. Kaldığımız yerden devam" diyerek otobüs sahiplerine "Kervanımıza otobüslerinizle katılmanızı bekliyoruz" şeklinde seslendi.

İbrahim Tatlıses otobüs firması

İbrahim Tatlıses otobüs firması

Ünlü türkücü kariyer basamaklarını yeniden hızla tırmanmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta trafiğin ortasında bale gösterisi! Gençler trafikten sıkılanlar için kolları sıvadı

İLİŞKİLİ HABER

Beşiktaş'ta trafiğin ortasında bale gösterisi! Gençler trafikten sıkılanlar için kolları sıvadı

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

sorry 1 ay önce

Dünyaca ünlü !