Müge Anlı son hareketiyle takdir topladı! Türkiye'nin her yerine...

Sabah kuşağında sunduğu programla izleyicileri ekrana kilitleyen Müge Anlı son hareketiyle takdir topladı. 7’den 70’e ekranların sevilen yüzü Müge Anlı programında giydiği kıyafetlerini izleyicilerine dağıttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

 2008 yılından beri yaptığı programla herkesin sevgisini kazanan Anlı birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiriyor. Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı son hareketiyle duygulandırdı. 

BİR İLKE İMZA ATTI

48 yaşındaki Anlı, programda giydiği kıyafetleri Türkiye'nin her yerinde onu izleyenlere dağıtıyor. Programda giydiği kıyafetleri dağıtırken izleyicilerin o anları kameralara böyle yansıdı. İşte ünlü sunucunun bir ilke imza attığı o anlar...

Dünyanın en pahalı düğününde herkesi şoke eden terlik! Mukesh Ambani kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en pahalı düğününde herkesi şoke eden terlik! Mukesh Ambani kimdir?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

mehmet 1 ay önce

Bu tür programların toplum menfaatine yayından kaldırılması gerekir. tam bir fecaat