Tolga Savacı artık anılarıyla yaşıyor! Eşi Nermin Bezmen Savacı'nın bilinmeyenlerini anlattı

Ünlü oyuncu Tolga Savacı, 26 Şubat günü ABD'deki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Acı haberi duyuran eşi Nermin Bezmen, ünlü oyuncunun hatıralarını sevenleriyle paylaşıyor. Bezmen, eşi hakkında bilinmeyen detayları anlattı.

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Tolga Savacı 60 yaşında, Amerika'daki evinde kalp krizi geçirerek 26 Şubat 2024 Pazartesi günü hayata veda etmiş, cenazesi ise 2 Mart Cumartesi günü  vasiyeti üzerine ABD'nin New Jersey eyaletinde defnedilmişti. Ünlü oyuncunun eşi Nermin Bezmen, sosyal medya hesabından Tolga Savacı hakkında bilinmeyen detayları paylaşıyor. Merhum oyuncunun aile ve ev hayatı, bu acılı günlerde görenleri duygulandırdı.

Tolga Savacı ve eşi Nermin Savacı

Tolga Savacı ve eşi Nermin Savacı

TOLGA SAVACI'YA EŞİNDEN ANLAMLI SÖZLER

Acısı henüz çok taze olan Nermin Bezmen, yaşadığı derin üzüntüyü anılarla avutuyor. Bezmen, eşine olan özlemini "Yaralı yüreğime teselli bir armağandın Yaradan'ımdan... Geldin, sınırsız sevginle, aşkınla, şefkatin ve ihtimamınla kalbimí iyileştirdin. Sıcacık, duygusal, romantik, dürüst, sadık, egodan uzak verici kişiliğine ancak aşık olunabilirdi ve ben de aşık oldum. Ne güzeldin canım sevdiceğim, ne güzeldik beraber...." şeklinde ifade etti.

Tolga Savacının eşine notu

Tolga Savacının eşine notu

"YEMEĞİMİ MASAMA GETİRİRDİ"

Nermin Hanım yoğun çalıştığı zamanlarda yemeğini masasına getiren Savacı, minik notlarla da sevgisini taze tutmaya çalışırmış. O notlardan birini paylaşan Bezmen, "Canım Tolga'cığım benim, çok yoğun çalıştığım zamanlar yemeğimi masama getirir, bir zoom görüşmesinde isem bōyle sevgi dolu notlarla tepsimi hazırlayıp bırakırdı... Onun büyük aşkını ve sınırsíz sevgisini hayatın en ince detaylarında yaşadım. Hem de öyle derin ve güzel yaşadım ki, şimdi bunlarda teselli arıyorum!" dedi.

Tolga Savacı

Tolga Savacı

YEMEK MASASINDA ARABA PARÇASI TAMİR EDERMİŞ

ABD'de klasik otomobillerin bakım işiyle uğraşan Savacı, zaman zaman işini eve taşır, hatta yemek masasında tamir yaparak eşini biraz huylandırırmış. Bezmen, o günleri "Canım Tolga'cığım, sevgilim, sevdiceğim... Nasıl evcimendin, nasıl "yuva"mızı severdin. Her kırılan, çatlayan, patlayan senin hünerinle deva bulurdu. Yemek masamızın üzerinde araba parçalarının tamirini yapmana biraz takılırdım ama hiç sesimi çıkarmaz, gülümser geçerdim. İyi ki... İyi ki sana üzüntü vermemişim, aptal dünya meselelerinden..." şeklinde anlattı.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

alper 2 ay önce

helal ablacığım