Tuğba Özay çiftlik hayatına merak saldı: Yataktan kalktığım gibi pijamalarımla bahçeye giderim

Doğa sevgisiyle adından söz ettiren Tuğba Özay, Manavgat'taki çiftliğinde sebze yetiştirmek için sera yaptırdı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özay, toprağı kazıp gübrelediği anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Yıllar önce Antalya Manavgat'ta çiftlik alarak doğa hayatına merak salan ünlü manken Tuğba Özay, 2021'de çıkan yangın nedeniyle bahçesinin büyük bölümünü kaybetmişti. Gözyaşları içerisinde bahçesi için yardım isteyen Özay, o zor günleri geride bıraktı ve çiftliğini sil baştan eskisinden de güzel bir hale dönüştürdü.

Tuğba Özay

Tuğba Özay

Kendine küçük bir sera yaptıran Özay, bahar aylarının gelişiyle soluğu çiftliğinde aldı. Sebze ve meyve yetiştirmek için hazırlıklara başlayan Özay, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Eline tırmık alan ünlü manken, tarım yapacağı alanı kazdı, temizledi, gübreledi ve havalandırdı.

Tuğba Özay çiftlik

Tuğba Özay çiftlik

"BENİM İÇİN ALTINDAN DAHA DEĞERLİ"

Ata tohumunun önemini takipçileriyle paylaşan ünlü isim, şöyle konuştu:

"Ben böyleyim işte. Bazen yataktan kalktığım gibi pijamalarımla bahçeye çıkar, o an aklıma eseni yaparım. Uzun süredir bahçemizde küçük bir sera yapmak istiyordum. Serayı kurdurdum ve geçtiğimiz günlerde de toprağını kazdım, temizledim, gübreledim, havalandırmaya bıraktım. Ata tohumuna çok önem veriyorum ve gerçek ata tohumu üreten yerleri takip ediyor, destekliyorum. Onlardan ilham alıyorum, örnek oluyorlar bana. Toprak bizim anamız, varlığımızın ve sürekliliğimizin sebebi toprak. Toprakla iyi geçinmek, iyi anlaşmak gerek. Toprağa olan ilgim giderek artıyor. Elimde birazcık ata tohumlarım var ve onları ekmek için sabırsızlanıyorum. Sonucu çok merak ediyorum. Hem kendi araştırmalarım hem büyüklerden öğrendiklerimle toprak ile daha da içselleşeceğim.. Sizin de önerileriniz olursa paylaşın lütfen. Benim size önerim toprağınız varsa satmayın! Ekin, biçin, üretin. Evinizin balkonunda saksıda bile üretin. Birileri için değil, kendiniz için üretin. İnsanın kendi emeğinin karşılığını alması mutluluk verici. Bu arada ata tohumu biriktirmeye başladım. Benim için altından değerli şu an ata tohumu."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Müge Anlı son hareketiyle takdir topladı! Türkiye'nin her yerine...

Çatalhöyük'te dev keşif! Dünyanın en eski ekmeğinin tarihi şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Çatalhöyük'te dev keşif! Dünyanın en eski ekmeğinin tarihi şoke etti
Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı sosyal medyada tartışma konusu oldu! "Var mı, yok mu?"

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı sosyal medyada tartışma konusu oldu! "Var mı, yok mu?"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0