Nil Karaibrahimgil'in paylaşımı gündem oldu! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel...

'Bütün Kızlar Toplandık' , 'Hadi İnşallah' ve 'Pırlanta' gibi bir döneme damgasını vuran birçok şarkısıyla tanınan ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yaptığı paylaşım ile adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Güzel sesi ve şarkılarının yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, bu kez 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı Kadın Olmak Güzel'in  sözleriyle birlikte bir video paylaştı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler üzerine ünlü şarkıcı, sosyal medyada gündem oldu. 

Nil Karaibrahimgil

Nil Karaibrahimgil

"KENDİNİ SEVEN PEŞİMDEN GELSİN!"

Geçtiğimiz gün yayınladığı Kadın Olmak Güzel şarkısıyla oldukça büyük beğeni toplayan Nil Karaibrahimgil, şarkısından bir kesiti sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımına "Bugün bizim 'seviyorum beni ben günümüz!' Kendini seven peşimden gelsin. Kadın olmak güzel!" notunu düşen ünlü şarkıcı, kısa süre içerisinde hızla yayılan videosu üzerine sosyal medyada gündem oldu. Samimi ve doğal halleriyle büyük beğeni alan ünlü şarkıcının video paylaşımına binlerce yorum geldi. 

İşte, Nil Karaibrahimgil'in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımı...

Ekmek Teknesi’nin Mehpare’si Mehtap Bayri’nin yeni mesleği şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Ekmek Teknesi’nin Mehpare’si Mehtap Bayri’nin yeni mesleği şaşırttı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Srkn 1 ay önce

Seviyorum bende seni. Yıllar geçti güzelliği geçmedi.

ramses bey 1 ay önce

yaşlan be kadın