TRT Arşiv'den duygu dolu paylaşım! Rasim Öztekin'in anısına...

Seksenler dizi ekibinin 8 Mart 2021 tarihinde hayatını kaybeden Rasim Öztekin için düzenlediği anma gecesi, özellikle sosyal medyada büyük ses getirmişti. Ünlü oyuncu bu kez TRT Arşiv tarafından yapılan bir sosyal medya paylaşımı üzerine gündeme geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle 2021 yılının Mart ayında  hayatını kaybetmişti. En son yer aldığı Seksenler adlı dizideki Fehmi karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncunun vefat tarihi, TRT ekibi tarafından da unutulmadı. Seksenler dizi ekibinin Rasim Öztekin adına düzenlediği anma töreninin ardından TRT Arşiv, sosyal medya hesabından ayrıca bir paylaşımda bulundu. Rasim Öztekin'in o görüntüleri kısa süre içerisinde hızla yayılarak izleyicilerine duygu dolu anlar yaşattı. 

Rasim Öztekin

Rasim Öztekin

"FEHMİ BABA ANISINA!"

Yapılan paylaşıma " 'Fehmi Baba' anısına… Türk tiyatrosunun beşinci kavuklusu, duayen sanatçı Rasim Öztekin; sinema, televizyon ve tiyatro oyunculuğunun yanı sıra yaptığı seslendirmelerle de gönüllerde yer edindi." notunu düşen TRT Arşiv hızla yayılan görüntülerin ardından sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, Rasim Öztekin'in anısına yapılan o paylaşım...

Merve Özbey'den alkış toplayan hareket! 10 yetim kız çocuğunun eğitimi için umut olacak

İLİŞKİLİ HABER

Merve Özbey'den alkış toplayan hareket! 10 yetim kız çocuğunun eğitimi için umut olacak
Funda Arar Dünya Kadınlar Günü'ne özel sahne aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Funda Arar Dünya Kadınlar Günü'ne özel sahne aldı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0