Yılmaz Erdoğan “Ekmeğimizi yiyen it” sözü karşısında küplere bindi! Soluğu savcılıkta aldı

Ünlü oyuncu ve senarist Yılmaz Erdoğan, bir takipçisinin sosyal medyada kendisiyle ilgili yaptığı hakaret içeren yorum karşısında çılgına döndü ve savcılığa başvurdu.

Bugüne dek pek çok başarılı projeyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan, şimdilerde senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı "İnci Taneleri" ile sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü aktör, son olarak kendisi hakkında yapılan bir yorum karşısında çılgına döndü.

Yılmaz Erdoğan

Yılmaz Erdoğan

İddiaya göre sosyal medyada Ayşe K., şahsi hesabından Yılmaz Erdoğan'ın da bulunduğu bir videonun altına "Pislik maddeleri, ekmeğimizi yiyen itler" şeklinde bir yorumda bulundu.

Yılmaz Erdoğan sosyal medyada kendisine gelen yorumu affetmedi

Yılmaz Erdoğan sosyal medyada kendisine gelen yorumu affetmedi

HAKARETİ AFFETMEDİ

O yorumu affetmeyen Erdoğan, soluğu savcılıkta aldı ve Ayşe K. hakkında şikayette bulundu. Onur, şeref ve saygınlığının söz konusu yorumla zedelendiğini belirten Erdoğan, yorumda sarf edilen sözlerin fikir özgürlüğünü aşarak hakaret boyutuna ulaştığını dile getirdi.

Ayşe K.'nın cezalandırılmasını talep eden ünlü oyuncunun şikayetinin ardından şüpheli takipçi hakkında soruşturma başlatıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ramazanda ekonomik alışveriş nasıl yapılır?

Alper Kömürcü'den dikkat çeken açıklama! "Reiki falan bırakın maneviyata yönelin"

İLİŞKİLİ HABER

Alper Kömürcü'den dikkat çeken açıklama! "Reiki falan bırakın maneviyata yönelin"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 26

İsmail 1 ay önce

EĞİTİM ve ya EĞİTİMSİZLİK lafları edilince tenkitler ayyuka çıkıyor ya, elbette ters sonuçları da olacak.... Lakin suç-kusur ve kabahat li olanlar mutlaka derecelerine göre cezalarını çekmeliler

Türk Vatandaşı. 1 ay önce

Yılmazı pkk lı falan mı sandı ki böyle bir yorum yaptı acaba.Zira şu sıralar milli hassasiyeti olan bizler çok hassaslaştık ve öfkeliyiz hainlere karşı..

Toplam 1 beğeni

ahlaklı 1 ay önce

Ahlak kuralları diye birşey yok oyüzden her ahlaksız söz ve davranış serbest. Ahlak da satılmıyor ki kardeşim adamlar napsın

ekip 1 ay önce

yorumcu haklı ama turk milletini sömürdüler

Toplam 2 beğeni

halil 1 ay önce

dizideki kuş lokumun renkleri beni endişelnedirdi kadın bunun için mi dedi acaba

Yorumların Tümünü Okuyun