Harry Potter'ın Dumbledore'u Michael Gambon'un 59 milyonluk servetini kime bıraktığı açıklandı!

Geçtiğimiz yıl hayata gözlerini yuman Harry Potter'ın yıldız ismi Michael Gambon'un mirası konuşuluyordu. ambon'ın herkesin merak ettiği vasiyeti açıklandı.

Harry Potter serisinde oynadığı "Albus Dumbledore" karakteriyle hafızlara kazınan Michael Gambon, Eylül 2023'te 82 yaşında hayatını kaybetmişti. Vasiyetini 2016 yılında belirleyen Gambon, vasiyetinde ters köşe yaptı. Şşaırtan vasiyetin detayları açıklandı.

VASİYETİNİ BIRAKTIĞI KİŞİ AÇIKLANDI

 Eski eşi Anne Miller birlikteliğinden iki çocuk sahibi olan Gambon, 2016'da vasiyetini hazırlayarak eşi Anne Miller ve 60 yaşındaki oğulları Fergus'u belgenin vasileri olarak belirlemişti. Eşinin kendisinden önce ölmesi halinde 1 milyon 465 bin 882 sterlinlik (yaklaşık 59,5 milyon TL) servetinin tamamının oğlu Fergus'a kalması yönünde düzenlemeler yapmıştı.

Vasiyete göre; Gambon'un Hart'tan olan çocukları 10 biner sterlin (yaklaşık 406 bin TL) ve birer ödül aldı. Her ikisine de Büyük Britanya Variety Club'ın gümüş kalp şeklindeki sahne oyuncusu ödülü bırakıldı. Aynı zamanda ünlü oyuncunun vasiyetinde bıraktığı miktarın, ölümünden önce satın alınan ve aile üyelerine ait varlıkları içermediği de ortaya çıktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu kez 40 milyon TL'lik kullandı! O anlar gündem oldu

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0