Cem Yılmaz Ramazan ayının ilk gecesinde rezil rakı paylaşımı yapmıştı! Bakın tepkisi ne oldu

Cem Yılmaz, ramazan ayının ilk gecesinde sosyal medya hesabından rakı fotoğrafı paylaşarak 'Bu kadar da terbiyesizlik olmaz' dedirtmişti. Herkesi şoke eden o karenin ardından 'özür dileyeceği' sanılan Yılmaz, bakın muhabirlerin soruları karşısında ne yaptı...

11 ayın sultanı, bolluk ve bereketin sembolü Ramazan'ın gelişiyle milyonlarca kişi oruç ibadetini yapmak için büyük bir heyecan içine girdi. Geçtiğimiz günlerde ilk sahuru karşılaşayan vatandaşlar, 'Hoş geldin Ramazan' temalı paylaşımlar yaparken Cem Yılmaz'ın paylaşımı 'pes' dedirtti.

Yılmaz, kişisel Instagram hesabından, masasındaki bir şişe rakı ile tuttuğu kadehi paylaştı. Ramazan ayının manevi atmosferine saygısızlık olarak görülen paylaşım tepki üstüne tepki topladı. "Bu günde yapmasaydın bari", "Sen saygısız bir insansın" şeklinde pek çok eleştirinin odak noktası haline gelen Yılmaz'a tepkiler artmaya devam ederken yeni bir gelişme yaşandı.

RAKI PAYLAŞIMI SORULARINA GÜLEREK YANIT VERDİ!

Önceki gün Levent’teki ofisinden çıkarken Muhabironline kameralarına yansıyan Cem Yılmaz'a Ramazan ayının ilk gününde yaptığı rakı paylaşımı soruldu. 'Özür dilemesi' beklenen Yılmaz, sorulan sorular karşısında gülümsemeyi tercih etti. Gülerek arabasına binen Yılmaz'ın umursamaz tavırları sosyal medyada tepki topladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Eski Milli Futbolcu Servet Çetin'in Hz. Ebubekir çıkışı gönülleri fethetti!

Yılan hikayesine dönen Miraval Şatosu davasında Brad Pitt Angelina Jolie'nin bir adım önünde!

İLİŞKİLİ HABER

Yılan hikayesine dönen Miraval Şatosu davasında Brad Pitt Angelina Jolie'nin bir adım önünde!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 134

mehmet 1 ay önce

herkes söz ve davranışlarıyla seviyesini ortaya koyar.

Ersin 1 ay önce

Adam alevi normaldir. İnancı böyle.

bilall 1 ay önce

kimse Müslüman olmak zorunda değil,o'da bunu göstermiş.

Aferin 1 ay önce

Çokta şe'ettmemek gerek.

Furkan 1 ay önce

Adamın istediği rakı reklamıydı onu da yaptı

Yorumların Tümünü Okuyun