Dilan Polat'tan sonra gözler ona çevrilmişti... Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine sürpriz ceza

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarıyla Dilan Polat'tan sonra gözler diğer fenomenlere çevrildi. Polat'a benzerliğiyle ön plana çıkan Özlem Öz olarak dikkatleri üzerine dikkatleri çekmişti. Dilan Polat davasının patlamasıyla 'Tayyargiller' olarak anılan Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine sürpriz bir ceza geldi.

Lüks ve gösterişli yaşamlarıyla dikkatleri çeken ve ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan ve Engin Polat çiftinin soruşturması büyük uyandırmıştı. Geçtiğimiz sene Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi ağır suçlamalarla tutuklanan Dilan ve Engin Polat hala cezaevinde.

LİSTENİN BAŞINDA YER ALDI

Dilan Polat'ın tutuklanmasıyla başlatılan soruşturma sonrası gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Özellikle de Polat'a özendiği iddia edilen Özlem Öz listenin başında yer aldı.

MASAK tarafından inceleme altına alınan ve haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma devam eden Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine ceza

Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine ceza

550 BİN TL CEZA KESİLDİ

Show TV'nin özel haberine göre, Özlem Öz'ün yaptığı yanıltıcı reklam sebebiyle çifte 550 bin TL para cezası kesildi.

Özlem Öz'ün "doktorun yapması gereken iş ve işlemleri güzellik merkezlerinde yapıldığına dair" tanıtım yapması Tayyargiller'e pahalıya patladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İstanbul trafiğinde kalan Emre Kınay kendini kaybetti İmamoğlu'na kızacağına devleti hedef aldı

Bir zamanların en popüler oyuncusu Kaan Girgin'in değişimine inanamayacaksınız!

İLİŞKİLİ HABER

Bir zamanların en popüler oyuncusu Kaan Girgin'in değişimine inanamayacaksınız!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

tebrik 1 ay önce

yani bunlar yaptıkları bütün tahsilatların faturasını kesmiş öyle mi? bütün bu servetin kaynağını kuruşu kuruşuna tespit ettiniz öyle mi? aferin müfettişlere iyi çalışıyorlar

Samet 1 ay önce

Tam yol ileri. Emreeeeeee

ramazan 1 ay önce

550 bin mi. nedir ki onlar için 1 haftalık belki 1 aylık cirosu dur. şaka gibi ya. bir sıfır daha eklense sonuna daha iyi olur. 5.5 milyon tl cik. gemi gemicik