Bebeğini kaybetmişti! "Aleyna'dan uzak dur" uyarılarını dinlemeyen eşi Yunus Emre'yi sildi

Bir süredir Survivor'da mücadele eden ve aldığı cezalar ile adından sıklıkla bahsettiren Yunus Emre baba olacağını öğrenmişti. İletişim ödülünde eşinin sosyal medyadan duyurmasıyla mutlu haberi alan Yunus Emre sevinçten adeta havalara uçmuştu. Yunus Emre'nin eşi üzen haberi duyurmuştu. Acı haberi alan yarışmacı gözyaşlarına boğulmuştu. Eşine "Aleyna'dan uzak dur" diyen Beria Özden2den yeni bir hamle geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor All Star'ın geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde oldukça sevinçli anlar yaşanmıştı. İletişim ödülünü kadınlarda 8-2, erkeklerde 8-6'lık skorla kazanan Kırmızı takım instagram üzerinden canlı yayına katılarak sevdikleriyle iletişim kurmuştu. Oyunu kazanan kırmızı takım yarışmacılarından Yunus Emre sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayında aldığı mutlu haberle sevinçten adeta havalara uçmuştu. Baba olacağını öğrenen Yunus Emre'nin sevinci sosyal medyada büyük ilgi gömüştü. Yunus Emre'nin eşinin bebeğini kaybettiği öğrenilmişti. Yarışmada eşiyle görüşen Yunus Emre aldığı acı haberle adeta yıkılmıştı. Eşine sık sık "Aleyna'dan uzak dur" uyarısında bulunan Beria Özden'in yeni hamlesi ise çok konuşuldu.

Survivor Yunus Emre

Survivor Yunus Emre

UYARILARINI DİNLEMEYEN EŞİNİ SİLDİ!

Survivor yarışmacılarından Aleyna ile oldukça samimi olduğu görülen eşi Yunus Emre'ye "Aleyna'dan uzak dur" diyerek uyarılarda bulunan Beria Özden yaşadığı acı durumun ardından yeni bir hamlede bulundu. Eşinin uyarılarına kulak asmayarak Aleyna ile yakınlığına devam ettiğini gören Beria Özden, sosyal medya hesabındaki eşi Yunus Emre ile olan fotoğraflarını ve profilinde yer alan eşinin baş harflerini profilinden sildi.

 Beria Özden profil

Beria Özden profil

NE OLMUŞTU?

GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU: "İÇİMDE KÖTÜ BİR HİS VARDI"

Yaşanan üzücü olayın ardından acı haberi eşine vermek için Yunus Emre ile telefonda konuşan Beria Özden, "Her şey Allah'tan olmadı" ifadelerini kullanmıştı. Aldığı acı haberle adeta yıkılan Yunus Emre ise gözyaşlarına boğularak "İçimde kötü bir his vardı ama söyleyemiyordum" demişti. Televizyon ekranlarında yayınlanan o anlar izleyicilere de duygusal anlar yaşatmıştı.

ALEYNA'YA DEĞİNMEDEN EDEMEDİ

Konuşmasının devamında ise eşi Yunus Emre'nin adada yakın olduğu Aleyna Kalaycıoğlu'na değinmeden edemeyen Beria Özden, "Çıkan haberler vs işte seninle ilgili farklı dedikodular... O yüzden Aleyna konusunda öyle bir şey yazdım çünkü çok garip haberler orada aşk yaşıyormuşsunuz yok farklı şeyler yapıyormuşsunuz adada... Kimse kabul etmez bu kadar olayı... Sana güveniyorum ben başta" ifadeleriyle eşini bir kez daha uyarmıştı. Eşinin sözlerine karşılık onu çok sevdiğini belirten Yunus Emre ise "Böyle şeyleri kafana takma" demişti.

Aleyna Kalaycıoğlu SurvivorİLİŞKİLİ HABERAleyna Kalaycıoğlu Survivor'da sinir krizi geçirdi! O anlar olay oldu

"GEBELİĞİM SONLANMIŞTIR"

Yaşanan sevinçli anların ardından Yunus Emre'nin eşi yaptığı yeni paylaşımla üzücü haberi duyurmuştu. Yeni bir paylaşımda bulunan Beria Özden kullandığı ilaçlar sebebiyle gebeliğinin sonlandığını şu ifadelerle duyurmuştu:

"Sosyal medya ortamı, gerilimi dolayısıyla antidepresan ve ağrı kesici kullanıyordum. Sağlık sıkıntılarım vardı zaten mide koruyucu vb. ilaçlar da ara ara kullanıyordum. Bu durum gebeliği etkiledi. 1 haftadır fazla ağrılarım vb. sorunlarım dolayısıyla gebelik sonlanmıştır. Bunu eşime kendim söylemek isterdim geç öğrendiğim için kendim dikkat edemedim çok üzgünüm. Kötü düşünenlerin umarım başına gelmez"

MUTLU HABERİ CANLI YAYINDA DUYURMUŞTU

Ödül oyununu kazanan Kırmızı takım yarışmacılarından Yunus Emre'nin canlı yayınına katılan yarışmacının eşi Beria, müjdeli haberi duyurmuştu. Baba olacağını öğrenen Yunus Emre sevinçten havalara uçarken "Baba mı oluyorum şaka mı? Dünyalar güzel karım, Allah'ım çok şükür" ifadelerini kullanmıştı. Yarışmacının mutluluğu yüzünden okunurken takım arkadaşlarının desteği de dikkatlerden kaçmamıştı.

"SÖZÜMDEN DÖNMEDEN BEKLİYORUM BABAMIZ"

Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla hamile olduğu haberini duyuran Beria Özden, eşinin sık sık ceza alarak ödüllerden yararlanamamasına çok üzüldüğün dile getirmiş ve "Konuşamadan beklemek, iletişimsiz, sesini duymadan geçirdiğim 82. gün. Her geçen gün bir yandan güçleniyorum bir yandan sabırla bekliyorum. Güzel haberlerini almak tek dileğim. Biz zorlukları başarmak için birleştik. Güzel bir haber bile verememek çok üzücü. Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim vereceğim haberle ama çaresizlik beni de onu da geriyor. Bu zorluğu bizim için çekiyor, ailesi için çabalıyor. Dünyaların en güzel şeylerini hak ediyor pırlanta kalbi. Sözümden dönmeden bekliyorum babamız" ifadelerini kullanmıştı.

Yunus Emre ve eşi Beria

Yunus Emre ve eşi Beria

Köyün içinde 3 bin tane çıktı! Topraktan çıkarılanlar tüyler ürpertti

İLİŞKİLİ HABER

Köyün içinde 3 bin tane çıktı! Topraktan çıkarılanlar tüyler ürpertti
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın düğün tarihleri belli oldu! Yaza çifte düğünle girecekler

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın düğün tarihleri belli oldu! Yaza çifte düğünle girecekler
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

murat 1 ay önce

Aleyna'yla çok yakın durmasın diye hamilelik yalanı attığı söyleniyor. Günahı boynuna..