Kıvanç Tatlıtuğ beyefendi tavrıyla yine beğeni topladı! Oğlu Kurt Efe ile...

Oğlu Kurt Efe ile görüntülenmek istemeyen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ tavrıyla yine beğeni topladı. Bir mekan çıkışında kucağında oğlu Kurt Efe ile görülen Tatlıtuğ, basın mensuplarına görüntü vermek istemediği için gösterdiği tavırla yine gönülleri kazandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğuyla 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şimdilerde bir çocuk babası. Samimi ve beyefendi tavırlarıyla da gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu eşi Başak Dizer ile olan evliliğiyle de magazin dünyasının parmakla gösterilen eşlerinden. Son olarak "Aile" dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan ünlü oyuncu geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı altın saçlı oğlu Kurt Efe ile birlikte görüntülendi.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ'un Hong Kong fotoğrafları sosyal medyayı salladı!

BEYEFENDİLİĞİ İLE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI!

Oğlu ile çok fazla görüntü vermek istemeyen Tatlıtuğ, oğlu yanında olduğu için dışarıda kendisini bekleyen basın mensuplarına röportaj vermek istemedi. Kucağında oğlu Kurt Efe ile aracına geçen Tatlıtuğ, kendisine soru yönelten basın mensuplarına "sonra yapalım mı?" diyerek röportaj yapmak istemediğini belirtti. Ünlü oyuncunun muhabirlere karşı gösterdiği güler yüzlülüğü ve beyefendi tavrı ise dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyadan paylaşılan o anlar yine büyük beğeni topladı.

Yılan hikayesine dönen Miraval Şatosu davasında Brad Pitt Angelina Jolie'nin bir adım önünde!

İLİŞKİLİ HABER

Yılan hikayesine dönen Miraval Şatosu davasında Brad Pitt Angelina Jolie'nin bir adım önünde!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0