Köy hayatını bırakıp şehre dönen Göksel isyan etti: "O hayat cazip değil!"

Yıllar önce şehrin kaosundan kaçıp Fethiye'ye yerleşen Göksel, köy hayatından sıkılıp şehir hayatına geri dönmüştü. Ünlü şarkıcı köy hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı daha önce yaptığı açıklamada işleri dolayısıyla köydeki evini kapatmak zorunda olduğunu ve İstanbul'u çok özlediğini söylemişti. Hürriyet'in haberine göre geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda aceleyle yürürken görüntülenen Göksel, "Ben hep telaşlıyım, genel olarak aceleci ve işkolik biriyimdir. Hiç belli olmuyor değil mi!" dedi. Ünlü şarkıcı köy hayatına ilişkin de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Göksel

Göksel

"KÖY HAYATI BANA GÖRE DEĞİL"

Pandemi dönemini Fethiye'de bir köyde geçiren Göksel, şehir hayatına geri dönmüştü. Yeniden köye dönüp dönmeyeceği sorulan Göksel, verdiği cevapla gündem oldu.

Göksel

Göksel

Göksel, "Özlüyorum bazen ama ben aslında şehir insanıyım, bu tempoya da ihtiyacım var. İlerleyen yıllarda olabilir. Şu an pek cazip değil o hayat." dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde şaşırtan karar! Bir değil iki oyuncu diziye veda ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti dizisinde şaşırtan karar! Bir değil iki oyuncu diziye veda ediyor

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0