Erzurumlu kadının videosuna Acun Ilıcalı da kayıtsız kalamadı

Erzurum'da iftardan sonra yediklerini sindirmek için yürüyüşe çıkan Nurten isimli kadın, sokak röportajında samimi açıklamaları ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Memleketi Erzurum'da yapılan ve viral olan sokak röportajını paylaşan Acun Ilıcalı, binlerce beğeni aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı eğlenceli anlara sahne oldu. Orucunu açtıktan sonra tatlı yemeye gideceğiniz söyleyen Erzurumlu kadının, 'Erzurumlular' için yaptığı yorum bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Viral görüntülerde yorumunu eşinin duymasından endişelenen kadın, "Eyvah bizimki görürse yine olay çıkarır. Geçen sinir krizi geçirdi zaten. Metinim aşkım, bir tanem" dedi.

ACUN DA KAYITSIZ KALAMADI

Kısa sürede en çok izlenenler arasına giren video her fırsatta Erzurumlu olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı'nın da gözünden kaçmadı. Ilıcalı, 3 kalp emojisiyle videoyu beğendi.

  • İşte Acun'un o paylaşımı;

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'den güzel haber! Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu?

İLİŞKİLİ HABER

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'den güzel haber! Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu?

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Bir vatandaş 1 ay önce

Sayın acun ılıcalı, bir yorum da Gazze deki katledilen kadın çocuk, bebek ve yaşlılar için söyleseydin. Yoksa sen bu ülkenin evlatlarından değil misin?

Toplam 3 beğeni