Kraliyet gelini Maghan Markle organik sektörüne girdi! Yeni girişimi gündem oldu

Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Meghan Markle, 2018 yılında Prens Harry ile evlendikten sonra Kraliyet ailesindeki bir dizi olayların merkezinde isminden söz ettiriyordu. Yaklaşık 4 yıldır sosyal medyada yer almayan Markle, yeni iş girişimiyle yeniden sosyal medyaya döndü. İlk ürünü ise reçel oldu.

Kraliyet ailesinde eltiler savaşı denebilecek bir dizi olayın içinde adı geçen Meghan Markle, Prens Harry ile evlendikten 2 yıl sonra Kraliyet Sarayı'ndaki görevlerinden ayrılıp eşiyle birlikte ABD'ye yerleşmişti. Aileden ayrılınca kraliyet sosyal medya hesabını da kapatan Markle, yaklaşık 4 yıldır hiçbir sosyal medya mecrasında yer almıyordu.

Meghan Markle ve Prens Harry

Meghan Markle ve Prens Harry

MEGAN MARKLE YENİ İŞ GİRİŞİMİYLE SOSYAL MEDYAYA GERİ DÖNDÜ

Megan Markle, instagram'a sürpriz bir dönüş yaptı. "American Riviera Orchard" (Amerikan Riviera Bahçesi) adıyla instagram hesabı açan Markle, tanıtım bölümünde kendisini Sussex Düşesi olarak tanıttı. Bir tür doğal gıda işine giren Markle, ilk instagram hikayesinde taze çiçekler topladıktan sonra mutfakta yemek pişirirken görüldü.

Meghan Markle ve Prens Harry

Meghan Markle ve Prens Harry

ORGANİK ÜRÜNLER İŞİNE GİRDİ

American basını, Megan Markle'ın America Riviera Orchard adıyla bir ticari marka başvurusunda bulunduğunu yazdı. Marka, yemek kitapları, ev eşyaları, kahve malzemeleri, reçeller, marmelatlar, meyve konserveleri gibi ürünler içeriyor. Megan Markle'ın il ürünü reçel oldu.

Megan Markle reçel yaptı

Megan Markle reçel yaptı

Suits dizisinde oynadığı dönemde Prens Harry ile evlenen Markle, "The Tig" adındaki blog sayfası dahil kendisine ait tüm sosyal medya hesaplarını kapatarak Amerika'ya yerleşmiş ve Kraliyet ailesiyle bağını koparmıştı. Artık daha göz aktif olmaya karar veren ünlü oyuncu, yaklaşık bir ay önce kadar da Lemonada Media adlı podcast ağı ile yeni bir anlaşarak "Archetypes" adlı podcast yayının tüm podcast platformlarına koyulacağını duyurmuştu.

Engin Altan Düzyatan'dan anlamlı bir proje! Yeni belgeseli gösterime girdi

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan'dan anlamlı bir proje! Yeni belgeseli gösterime girdi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0