Survivor'da sinir krizi geçirmişti! Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Beria'ya seslendi

Survivor All Star son bölümünde, son zamanlarda Yunus Emre'nin eşinin yaptığı "Aleyna'dan uzak dur" uyarısıyla sık sık gündeme gelen ünlü isim Aleyna Kalaycıoğlu, yayınlanan son bölüm ile hayranlarını korkutmuş, sinir krizi geçirdiği anlar sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu, sosyal medyadan Yunus Emre'nin eşine seslendi.

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor All Star'ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde yarışmacılar arasında yer alan Yunus Emre, Instagram üzerinden canlı yayına katılarak sevdikleriyle iletişim kurmuştu. Canlı yayın esnasında eşinin "Ceza yapma, Aleyna'dan uzak dur" yazdığını okuyan Yunus Emre, tepkisiz kalarak durumu anlamaya çalışmıştı. Yayınlanan son fragmanda ise Aleyna Kalaycıoğlu'nun ağladığı ve sinir krizi geçirdiği anlar paylaşıldı. Başarılı yarışmacılar arasında yer alan ünlü ismin o anları sosyal medyada gündem oldu. 

Baba olacağını öğrenmişti! Survivor Yunus Emre aldığı acı haberle adeta yıkıldıİLİŞKİLİ HABERBaba olacağını öğrenmişti! Survivor Yunus Emre aldığı acı haberle adeta yıkıldı

Survivor Aleyna

Survivor Aleyna

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA KONUSU OLDU!

Yunus Emre'nin eşi Beria'nın iletişim ödülü sırasında yazdıkları üzerine odak noktası olan Aleyna Kalaycıoğlu, yayınlanan son fragmanda "Ben kimsenin sinir tahtası da değilim hiçbir şey de değilim. Bak çok doluyum her şeyi içime atıyorum. Kimse kırılmasın diye yükselmiyorum. Ay beni bitirdiler." sözleriyle ağlayarak etrafa vuruyordu. Çıkan görüntülerin ardından Aleyna Kalaycıoğlu'nun o anları sosyal medyada tartışma konusu oldu. Kimi sosyal medya kullanıcıları Aleyna Kalaycıoğlu'nun drama yaptığına dair yorumlarda bulunurken kimisi destek mesajları yazdı. Yayınlanan fragmanda Aleyna Kalaycıoğlu'nun yarışmaya da çıkmadığı fark edildi. 

Survivor Aleyna

Survivor Aleyna

ANNESİ PAYLAŞIM YAPTI!

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi sosyal medyadan Beria Özden'e seslendi. Oldukça sert sözlerle paylaşım yapan Zuhal Kalaycıoğlu, Beria Özden'in gebeliğin sonlandığı dokümanları yayınlamasını istedi. Zuhal Kalaycıoğlu, yaptığı paylaşım sırasında "Kızımı zan altında bırakıp yaşadığı durumu Aleyna'ya bağlayan Beria Türkiye'nin %70'ni kandıramadın. 2022 mide endeskopini değil. Tarih, doktor ve hastane raporunla gebeliğini yayınla ha birde gebeliğin sonlandığı dokümanları rica edelim." ifadelerini kullandı. 

Survivor Aleyna

Survivor Aleyna

BERİA ÖZDEN SESSİZ KALMADI!

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu'nun paylaşımının ardından Beria Özden, sessiz kalmadı. Yapılan paylaşıma benzer şekilde karşılık veren Beria Özden; "Daha önce Survivor hayatında sıkıntılar yaşamış bir kadını bana kimse bağlayamaz ben eşimi uyardım. Çıkan asılsız haberlerden dolayı iftira eden sayfaları dava ettim. Çıkan haberlerden evli bir erkekle farklı yakıştırmalardan gurur duyulacak hiç bir tarafı yoktur. Her şey elimde kanıtlı vardır. 2022 denen olay 5 ay önce geçirdiğim mide kanaması, eşim de söyledi rahatsızdı dedi. Kullandığım ilaçlarım devam ediyordu ben kimseyi itham etmedim. Neden uzak dur yazdığımı çıkan çirkin yakıştırmalardan iftiralardan uzak tutması amacıyla dedim. Arkadaşlığını bitir demedim. Adadaki sıkıntılarını bana kimse bağlayamaz. Ben paylaşım yaparsam rencide ederim. Yeterince sıkıntı yaşadım, günah keçisi başka birini bulun!" dedi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımların ardından ikilinin konuşması sosyal medyada gündem oldu. 

İşte, yapılan o paylaşımlar...

Aleyna Kalaycıoğlunun annesinin yaptığı paylaşım

Aleyna Kalaycıoğlunun annesinin yaptığı paylaşım

Beria Özdenin cevabı

Beria Özdenin cevabı

MFÖ'den Özkan Uğur'suz ilk konser! Özkan Uğur'un anısına...

İLİŞKİLİ HABER

MFÖ'den Özkan Uğur'suz ilk konser! Özkan Uğur'un anısına...
Yapay zeka ünlüleri böyle şişmanlattı! Ünlülerin şişman halleri sosyal medyada olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Yapay zeka ünlüleri böyle şişmanlattı! Ünlülerin şişman halleri sosyal medyada olay oldu
Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu'na annesinden uyarı! O anlar olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu'na annesinden uyarı! O anlar olay oldu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0