Burak Özçivit'ten samimi açıklamalar! Moskova'da ailesinden bahsetti

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde bir etkinliğe katıldı. Etkinlik sırasında konuşma yapan ünlü oyuncu, açıklamalarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Son zamanlarda yaptığı yurt dışı seyahatleriyle de sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Burak Özçivit, bu kez Moskova'da bir etkinliğe katıldı. Konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte dikkat çekici açıklamalarda bulunan Burak Özçivit, gençlere seslendi. Burak Özçivit; "Ne iş yaparsanız yapın, işinize inanın. Çok çalışın. Sorunlar karşısında pes etmeyin, başarı istikrardadır. Kendinizi tanıyın, iyi iletişim kurun ve empati yapmayı da öğrenin." şeklinde konuşarak sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Burak Özçivit

Burak Özçivit

"TÜRKLERİN ÖN PLANA ÇIKMASININ SEBEBİ BUDUR!"

Konuşmasında Türk dizilerini, çalışma temposunu ve aile hayatını anlatan ünlü oyuncu; "Türk dizileri yurt dışında çok seviliyor fakat dizilerin çekim şartları epey zorlu oluyor. Normalde 6 gün çalışıyoruz, 1 gün iznimiz oluyor. Aslında biz dizilerde çok kısa sürede film çekiyor gibiyiz. Türklerin yapısında pratiklik vardır, bu bizim avantajımız. Dünyanın her yerinde Türklerin ön plana çıkmasının sebebi budur. Biz kendimizden feragat ediyoruz ve çok çalışıyoruz." ifadeleriyle büyük beğeni aldı.

Burak Özçivit ve ailesi

Burak Özçivit ve ailesi

"ONLARLA GURUR DUYUYORUM"

Açıklamaları esnasında yoğun çalışma temposuna rağmen ailesine nasıl vakit ayırdığından bahseden Burak Özçivit, aynı zamanda aile kavramının önemine dikkat çekti. Burak Özçivit; "Boş zamanım çok olmuyor ama çekimlerden geri kalan vaktimi aileme, çocuklarıma ve sevdiklerime ayırıyorum. Aile olmak hayattaki en önemli şeylerden biri. Benim hayatımdaki en büyük değerim ailem. Çocuklarım da oyuncu olmak isterse destek olurum. Onlarla gurur duyuyorum." dedi. Etkinliğe ilişkin görüntülerin yayınlanması üzerine ünlü oyuncunun açıklamaları kısa süre içinde gündem oldu. 

Hande Erçel'in sosyal medya kazancı ortaya çıktı! Sadece bir hikaye ile...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'in sosyal medya kazancı ortaya çıktı! Sadece bir hikaye ile...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0