Kyrie Irving oruç hakkında konuştu! "Beni koruyan bir tanrı var"

Dallas Mavericks’in yıldızı Kyrie Irving, oruç tutarken maç oynaması hakkında konuştu. Oruçla ilgili gelen soruya "Midenizde su ya da hiçbir besin olmadan bunu gerçekleştirmek mucizeden başka bir şey değil." cevabını verdi.

Dün akşam Denver Nuggets ile karşılaşan Dallas Maverick'te son saniye attığı basket sayısıyla takımına galibiyeti getirdi. 31 yaşında olan basketbolcu Irving'den oruç açıklaması geldi.

"BENİ KORUYAN EVRENSEL BİR TANRI MEVCUT"

Ramazan ayında hem oruç tutup hem de maçlara çıkan yıldız basketbolcu şu ifadeleri kullandı.

"Ramazan özel bir ay. Açlık yerine Tanrı ile çıktığınız yolculuğu düşünmeye çalışıyorsunuz. Buna odaklı kalıp disiplini korumaya çalışıyorsunuz. Zor bir yolculuk. Hiç su içmeden, yemek yemeden 48 dakika oynayabilmek mucizeden başka bir şey değil. Kesinlikle beni koruyan evrensel bir Tanrı mevcut. Ona hakkını teslim etmeliyim."

Bir dönemin çocuk yıldızıydı! Batuhan Berkay Göksu 33 yaşında vefat etti

İLİŞKİLİ HABER

Bir dönemin çocuk yıldızıydı! Batuhan Berkay Göksu 33 yaşında vefat etti
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0