Mesut Akusta 7 yıllık eşinden tek celsede boşandı! Eşi Şafak Özbir sessizliğini bozdu

Deli Yürek, Kurtlar Vadisi Pusu, Karagül ve Teşkilat gibi yapımlarla tanınan oyuncu Mesut Akusta, 7 yıldır evli olduğu Şafak Özbir ile tek celsede boşandı. Ünlü oyuncunun eşi Şafak Özbir, boşanmadan sonra sessizliğini bozdu.

90'lı yıllardan beri birçok yapımda yer alan Mesut Akusta, 2016 yılında Şafak Özbir ile hayatını birleştirmişti. Evlendikten 1 yıl sonra kızı Berfin Cano'yu kucağına alan Akusta, 7 yıllık evliliğini tek celsede anlaşmalı olarak sonlandırdı. 60 yaşındaki oyuncu, eşiyle sessiz sedasız yollarını ayırdı. Eşi Şafak Özbir ise boşanması sonrası açıklama yayınladı.

Mesut Akusta eşi Şafak Özbir ve kızları

Mesut Akusta eşi Şafak Özbir ve kızları

MESUT AKUSTA'NIN EŞİ ŞAFAK ÖZBİR'DEN BOŞANMA SONRASI AÇIKLAMA!

Boşanma sonrası sessizliğini bozan Özbir, ünlü oyuncu hakkında duygusal sözler yayınladı. Özbir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ne yazılır bilemiyorum Evet okuduklarınız doğru! Mesut’la evlerimizi ayırmaya karar verdik evet… Ama hayatlarımız her zaman bir arada olucak… Sevgimiz saygımız anne ve babalığımız hayatımızın sonuna kadar bakidir… Tüm birlikteliğimiz ve evlilik hayatımız boyunca olduğu gibi ve şimdi de ellerimiz her zaman birbirimizin omuzunda olacak… Birbirimizi koruyup kollayıp destek olacağız ve en önemlisi dünyalar güzeli kızımıza çok mutlu birer anne ve baba olacağız… Seni çok sevdim ve bundan sonra da her zaman yanında, bir adım ötendeyim canım Mesut..." dedi.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

HanımAna 1 ay önce

Ayrılmış anne babalar maalesef hiçbir zaman çocuklarına mutlu bir dünya sunamıyor, bırakılan iz silinmiyor.