Yüz gerdirme ameliyatı olan Cenk Eren'in estetik faturası ortaya çıktı! Rakam dudak uçuklattı

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği estetik operasyonları ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Cenk Eren'in estetik faturası ortaya çıktı. Kesenin ağzını açtığı öğrenilen Cenk Eren'in estetik ameliyatı için ödediği rakamı duyanların ağzı açık kaldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sevilen şarkıları ve renkli kişiliği ile adından söz ettiren ünlü şarkıcı Cenk Eren, geçtiğimiz günlerde geçirdiği estetik operasyonu ile gündeme geldi. Daha genç görünmek için bıçak altına yatan Eren'in son halini görenler tanıyamamıştı. Aramızda Kalmasın'ın haberine göre; derin yüz gerdirme adı verilen bir operasyon geçiren ünlü şarkıcı çenesinin belirgin olması için dolgu yaptırdı ve boynunu da gerdirdi.

Cenk Eren

Cenk Eren

Yüzünü gerdiren Cenk ErenİLİŞKİLİ HABERYüzünü gerdiren Cenk Eren'in son hali herkesi şoke etti! Görenler tanıyamadı

ESTETİK FATURASI DUDAK UÇUKLATTI!

Estetik operasyonu için bıçak altına yatan ve işlemlerin 9. gününde sargılı yüzünü takipçilerinin beğenisine sunan Cenk Eren'in ameliyat için kesenin ağzını açtığı öğrenildi. Ünlü ismin son hali dünyaca ünlü oyuncu George Clooney'e benzetilirken şarkıcının yaptırdığı işlemlerin bedelinin 800 bin TL ile 1 milyon TL arasında değiştiği ortaya çıktı. Rakamı duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

5 aydır cezaevinde! Tutuklu bulunan Engin Polat'ın son hali ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

5 aydır cezaevinde! Tutuklu bulunan Engin Polat'ın son hali ortaya çıktı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0