Yeni dizisiyle dönen Can Yaman'ın bölüm başına alacağı ücret dudak uçuklattı!

Oyunculuk kariyerine bir süredir İtalya'da devam eden ünlü oyuncu Can Yaman, yeni dizisiyle ekranlara geri dönüyor. İtalya'da yayınlanacak dizi ile hayranlarının karşısına çıkacak olan Yaman'ın bu diziden bölüm başına alacağı ücreti duyanların ağzı açık kaldı.

"Erkenci Kuş, Dolunay, Bay Yanlış, Hangimiz Sevmedik?" gibi yapımlarda yer alan ve bir süredir kariyerine İtalya'da devam eden oyuncu Can Yaman sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Özel hayatıyla da konuşulan isimlerden olan Yaman'ın kariyerine devam ettiği İtalya'da yayınlanacak olan yeni bir dizi ile anlaştığı öğrenildi. Oyuncunun bu diziden bölüm başına alacağı ücret ise adeta dudak uçuklattı.

Can Yaman

Can Yaman

Can YamanİLİŞKİLİ HABERCan Yaman'ın İtalya'daki kazancı şoke etti! Bakın ne kadar alıyor...

YENİ DİZİSİ İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇMEYE HAZIRLANIYOR

Bir süredir özel hayatı ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Can Yaman, şimdilerde yaşamını ve kariyerini İtalya'da sürdürüyor. Uzun süredir ekranlarda yer almayan oyuncu, 22 Nisan'da İtalya'da yayınlanacak olan "Sandokan" adlı dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Can Yaman yeni dizisi için kamera karşısına geçecek

Can Yaman yeni dizisi için kamera karşısına geçecek

REKOR BİR ÜCRETE İMZA ATTI!

Dizide bir korsan olarak yer alacak olan Yaman'ın bu dizi için rekor bir ücrete imza attığı söyleniyor. İddialara göre ünlü oyuncu Sandokan dizisinden bölüm başına 150 bin Euro, güncel kur ile yaklaşık 5 milyon 200 bin TL kazanacak.

Can Yamanın dizi ücreti dudak uçuklattı

Can Yamanın dizi ücreti dudak uçuklattı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yüz gerdirme ameliyatı olan Cenk Eren'in estetik faturası ortaya çıktı! Rakam dudak uçuklattı

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Melis 1 ay önce

Helal olsun can yaman seni seviyoruz