Meghan Markle'dan eltisi Kate Middleton'a destek mesajı!

Gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıklarken, Meghan ve Harry çiftinden destek geldi.

Ocak ayında ameliyat olduktan sonra bir anda ortadan kaybolan ve hakkında öldüğüne dair birçok spikülasyonlar ortaya atılan Galler Prensesi Kate Middleton kansere yakalandığını duyurdu. Middleton'a açıklamasının ardından bir destek mesajı da eltisi Meghan Markle'den geldi.

Prenses Kate MiddletonİLİŞKİLİ HABERPrenses Kate Middleton'dan kötü haber! Kansere yakalandı, Kate Middleton ne kanseri?

Kraliyet ailesinden olaylı bir şekilde ayrılarak kendilerine yeni bir hayat kuran Meghan Markle ve Prens Harry, kanserle mücadele eden Kate Middleton için destek mesajı yayınladı. Çift mesajında "Kate ve ailesi için sağlık ve şifa diliyoruz ve bunu özel olarak ve huzur içinde yapabilmelerini umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberi aldıktan sonra zorlandığını belirten Kate, kemoterapiye başladığını söyledi.

Büyük bir şok yaşadığını ifade eden Middleton, “Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım" dedi.

5 aydır cezaevinde! Tutuklu bulunan Engin Polat'ın son hali ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

5 aydır cezaevinde! Tutuklu bulunan Engin Polat'ın son hali ortaya çıktı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0