Şarkıcı Selim Gülgören adeta ateş püskürdü! "Özgürlük, saygısızlık demek değildir"

'İstanbul Bana Dar' ve 'Cennet' şarkılarıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Selim Gülgören, Ramazan ayında dışarıda ellerinde alkol şişeleriyle dolaşan kitleye adeta ateş püskürdü. Selim Gülgören, yaptığı paylaşım sırasında "Özgürlük demek saygısızlık demek değildir" şeklinde konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2000'li yılların oldukça sevilen şarkıcıları arasında yer alan ünlü şarkıcı Selim Gülgören, geçtiğimiz saatlerde sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile dikkatleri üzerine topladı. Yaptığı paylaşım sırasında Ramazan ayında olduğumuza dikkat çeken ünlü şarkıcı, Kadıköy'de birçok kişinin elinde içki şişeleriyle dolaştığını söyledi.  Selim Gülgören, Ramazan ayında yapılan bu saygısızlığa "Hayatımda saygısızlık yapıp ramazan ayında elimde içki şişeleriyle buralarda gezmedim." sözleriyle tepki gösterdi.

 Selim Gülgören

Selim Gülgören

"ÖZGÜRLÜK DEMEK SAYGISIZLIK DEMEK DEĞİLDİR!"

Ünlü şarkıcı, paylaşımı sırasında Kadıköy'de olduğu anları kaydederek "Şu anda Kadıköy’deyim, herkesin elinde içki şişeleri sokaklarda geziyorlar. Burayı iyice Amerika gibi, Almanya gibi yapmak istiyorsunuz ama olmaz. Ramazan’da birazcık saygı duyacaksın. Orucunu tutacaksın, tutmuyorsan ve inanmıyorsan da saygı duyacaksın. Özgürlük demek saygısızlık demek değildir!" şeklinde konuştu. Ünlü şarkıcının tepki videosu, yayınlandıktan kısa bir süre sonra hızla yayılarak sosyal medyada adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

İşte, Selim Gülgören'in o paylaşımı...

Galatasaraylı Milli Futbolcu Kerem Aktürkoğlu'ndan Gazze çağrısı!

İLİŞKİLİ HABER

Galatasaraylı Milli Futbolcu Kerem Aktürkoğlu'ndan Gazze çağrısı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0