3 kez kalp ameliyatı olan Arnold Schwarzenegger'e kalp pili takıldı! Son paylaşımı güldürdü

Dünyaca ünlü aktör Arnold Schwarzenegger, üç açık kalp ameliyatının ardından kendisine kalp pili takıldığını açıkladı. Sağlık durumu hakkında hayranlarını bilgilendiren Schwarzenegger, son yaptığı paylaşımla gündem oldu.

"Terminatör", "Cehennem Melekleri", "Batman ve Robin" ve "Komando" gibi birbirinden başarılı yapımlarla dünya sinemasının efsanelerinden biri haline gelen Arnold Schwarzenegger, geçtiğimiz hafta kendisine kalp pili takıldığını duyurdu.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

"ARTIK KALP PİLİM VAR"

Doğuştan kalp rahatsızlığı olan ve daha önce 3 açık kalp ameliyatı geçiren ünlü aktör, "Arnold's Pump Club" podcast'inde sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve "Biraz daha makineye dönüşmek için ameliyat oldum. Artık kalp pilim var" şeklinde esprili ifadeler kullandı.

Arnold Schwarzenegger kalp pili takıldı

Arnold Schwarzenegger kalp pili takıldı

Terminatör serisinde mekanik T-800 robotunu oynayan ünlü aktör, "Öncelikle harika bir iş çıkardığımı bilmenizi isterim. Pazartesi ameliyat oldum, cuma günü arkadaşım Jane Fonda ile bir etkinliğe katıldım. Kimse bunu yapmazdı" dedi.

"UMARIM SİZE İLHAM VEREBİLİRİM"

Kendisiyle ilgilenen tüm sağlık personeline de teşekkür etmeyi ihmal etmeyen ünlü yıldız, "Bunu bir sır olarak saklayabilirdim. Ancak birçoğunuz muhtemelen kendi sağlık sorunlarınızla uğraşıyorsunuz. Yalnız olmadığını bilmeni istiyorum. Ve eğer korkudan dolayı bir şeyleri erteliyorsanız, umarım size doktorlarınızı dinlemeniz ve kendinize bakmanız konusunda ilham veririm" diyerek sözlerini sürdürdü.

Durumunun iyi olduğunu ifade eden 76 yaşındaki Schwarzenegger, son paylaşımıyla gündem oldu. "Tehlike: Yüksek Voltaj" yazan bir kutucukla poz veren ünlü aktörün karesi hayranlarını gülümsetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan aynaya ruj sürerek eşi Buse Varol'u kızdırdı! "Çocuk gibi"

Şahan Gökbakar ve Alişan'ın "engelleme" krizinde yeni açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Şahan Gökbakar ve Alişan'ın "engelleme" krizinde yeni açıklama!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

tttttt 1 ay önce

Gebertmeyen Allah gebertmiyor. Belki de leşi toprağı kirletecek. Ermeni bozması

meyyid 1 ay önce

tam türk düşmanı.kaliforniya valisi iken ermenileri az kayırmadı

Toplam 7 beğeni