Dünyaca ünlü yıldız Mike Shouhed eski nişanlısını öldüresiye dövdü! O anlar kan dondurdu

İran kökenli dünyaca ünlü oyuncu Mike Shouhed'ın eski nişanlısı Paulina Ben-Cohen'e yönelik şiddet içeren görüntüleri ortalığı karıştırdı. Mahkemelik olan ikilinin dava dosyasında yer alan detaylar gündem oldu.

İran kökenli oyuncu Mike Shouhed'ın ortaya çıkan son görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Eski nişanlısı Paulina Ben-Cohen'i acımasız bir şekilde darp eden ünlü oyuncunun şiddet içeren çarpıcı görüntüleri olay oldu.

Mike Shouhed

Mike Shouhed

Eski nişanlısı tarafından darp edilen 45 yaşındaki Paulina, hemen hukuki yollara başvurdu. 

Mike Shouhed ve eski nişanlısının davalık olan görüntüleri

Mike Shouhed ve eski nişanlısının davalık olan görüntüleri

Page Six tarafından ele geçirilen dava dosyasındaki görüntülerde Paulina, nişanlısı Mike ile nargile üzerine bir tartışma yaşıyor ve ikili birbirine fiziksel temasta bulunmaya başlıyor.

Ünlü oyuncunun, eski nişanlısına şiddet uyguladıktan ve agresif davrandıktan sonra gözaltına alındığı ve serbest bırakıldığı öne sürüldü. Konuyla ilgili dava devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

TRT'nin yeni dizisi "Mehmed: Fetihler Sultanı"ndan altıncı bölüm fragmanı geldi!

150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Talu'nun eteğindeki taşlar dökülüyor! Kuaförü de dolandırdı

İLİŞKİLİ HABER

150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Talu'nun eteğindeki taşlar dökülüyor! Kuaförü de dolandırdı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0