Hadise'nin reklam geliri ortaya çıktı! Paraya para demiyor

Ünlü şarkıcı Hadise reklam gelirleriyle gündem oldu. Daha önce O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan ünlü şarkıcının aldığı ücret dudak uçuklattı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan şarkıcı Hadise aldığı reklam ücretleriyle paraya para demiyor. Türkiye'de en çok kazanan isimelrden biri olan Hadise'nin reklam kazancı dudak uçuklattı. 

ALDIĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

2024 yılı içinde 3 firmayla anlaşan ünlü isim 1 yıllık anlaşma imzaladı. Aramızda Kalmasın'ın haberine göre, Hadise biri mücevher olmak üzere 3 büyük markayla 1 yıllık sözleşme imzaladı. Buna göre; ünlü şarkıcı her birinden 3'er milyon dolar toplamda 300 milyon liraya yakın bir para kazandığı iddia edildi.

Hadise

Hadise

Ünlü şarkıcı, bahar ve yaz aylarında 95 konsere çıkarak toplamda 237 buçuk milyon lira kazanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Serenay Sarıkaya'nın Adanaspor formalı seçim kombini dikkat çekti! "İlk defa bugün giydim"

Evde bakım maaşı ne kadar oldu? 2 Nisan 2024 Evde bakım maaşı yattı mı? Bakım maaşı yatan iller

İLİŞKİLİ HABER

Evde bakım maaşı ne kadar oldu? 2 Nisan 2024 Evde bakım maaşı yattı mı? Bakım maaşı yatan iller
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0