Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor! İlker İnanoğlu konuşmakta güçlük çekti

Ünlü yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu 88 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden İnanoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor.

Türk sinemasının en önemli isimleri arasında bulunan Türker İnanoğlu, hastaneye kaldırıldı. İnanoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen 2 NİSAN SALI günü hayatını kaybetti. 

İNANOĞLU'NA VEDA...

Türker İnanoğlu'nun 50 yıllık hayat arkadaşı ünlü oyuncu Gülşen Bubikoğlu törende duygusal anlar yaşadı. Gülşen Bubikoğlu "Zaman zaman birbirimizle mücadele ettik ama bu ters kutuplaşma bize bir sihir getirdi. 40 yıldır bu mücadeleyi birlikte verdik. Şimdi kaybettik ama zorlu zamanlardan geçtik hastalık olarak. O bakımdan şimdi huzur bulduğu için mutluyum." diye konuştu...

  • HÜLYA KOÇYİĞİT: 

HÜLYA KOÇYİĞİT:

HÜLYA KOÇYİĞİT:

"Hepimizin hayatında onun etkisi var, onun dokunuşu var. Her şeyden önce Türk sinemasına çok değerli katkıları var. Çalışma hayatımız, düzensiz, dengesiz, bunun bir raya oturması gerekiyor. Toplantılar yaptık... Dönem dönem sinema çıkmazlara girdi. Bunun halledilmesi için Türker İnanoğlu, bizi alıp Ankara’ya götürdü. Kültür Bakanlığı’nı ziyaret ettik. O bir sinema aşığı, sinema tutkunu, sinema için yapmadığı yok. Hepimizin hamisi onun emeklerine çok büyük saygı duyuyorum. Bugün bir devir kapandı onunla beraber. Öyle güzel eserler bıraktı ki ardında ne mutlu böylesine yaşanmış bir hayata."

  • İLKER İNANOĞLU:

"Çok mükemmeliyetçi bir adamdı. 18 yaşımdan beri sağlık sebeplerinden dolayı Amerika’ya götürdüm. Son zamanlarında yine Amerika’ya gittik ameliyat için. Otele geldik, asansöre bindik orada düğmeye basmaya çalıştı ‘baba bırak onu da ben yapayım dedim’ her şeyi kendisi yapmak isterdi. Çok sert bir babaydı, hala çocuk gibiydim karşısında . Vefat edince üzerimdeki baskı kalkar diye hissediyordum ama yanılmışım. Çok zor... Baba seni çok seviyorum."

Ukrayna'dan Diyarbakır'a uzanan ihtida hikayesi! Tur rehberi olarak geldi Müslüman oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ukrayna'dan Diyarbakır'a uzanan ihtida hikayesi! Tur rehberi olarak geldi Müslüman oldu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0