Gelin Evi programında yapılan çay sunumu olay oldu! "Sen işe ters başlamışsın"

Son zamanların en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Aslı Hünel'in sunduğu Gelin Evi, bu kez bir yarışmacının çay sunumu ile gündeme geldi. Yarışma esnasında yaşanan o anlar sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Show TV'nin sevilen gündüz kuşağı programı Gelin Evi, geçtiğimiz günlerde yayınlanan son bölümüyle sosyal medyada gündem oldu. İstisnasız her bölümüne gelinlerin kahve ya da çay sunumuyla başlayan yarışma programı, bu haftanın yarışmacıları arasında yer alan Pervin ile bir ilk yaşadı. İkram tercihini çaydan yana kullanan Pervin, yarışmacılara yöresel bir sunum yaptı. Gelinlerin o sıradaki halleri sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

Gelin Evi

Gelin Evi

"ERZURUM'DA BÖYLE SERVİS EDİLİYOR!"

Sunumu sırasında yarışmacılara ters çevrilmiş bardaklarda çay ikram eden Erzurumlu yarışmacı Pervin sunumunun yöresel olduğunu belirterek "Erzurum çok soğuk bir şehir olduğu için çaylar da bu şekilde servis ediliyor" şeklinde açıkladı. 

Gelin Evi

Gelin Evi

GELİNLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Bölümün yayınlanmasından kısa bir süre sonra hızla yayılan görüntüler, gelinleri olduğu kadar sosyal medya kullanıcılarını da şaşırttı. Yarışma esnasında "Nasıl içeceğiz bu çayı?" gibi yorumlarda bulunan gelinlerden biri bardağı düz çevirmeye çalışırken bardağı elinden düşürdü. Halıya çay döken yarışmacının ardından bir başka yarışmacının daha çay dökmesi yarışmacıların durumu süistimal ederek abarttığına yönelik binlerce yorum aldı.

İşte, o anlar...

Cem Adrian sevenlerini korkuttu! Konser öncesi sağlık sorunları yaşadığını duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Cem Adrian sevenlerini korkuttu! Konser öncesi sağlık sorunları yaşadığını duyurdu
Dünyaca ünlü oyuncudan şoke eden itiraf! Yaşadığı kabus dolu günler...

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü oyuncudan şoke eden itiraf! Yaşadığı kabus dolu günler...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0