İbrahim Tatlıses torununu evinden kovmuştu! Tatlıses'ten torununa "nankör" göndermesi

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in hayatındaki olaylar bitmiyor. Torununa açtığı davada haklı çıkan usta sanatçı magazin gündemine bomba gibi oturdu. Usta isim İbrahim Tatlıses, kendisine maaş ödemesi yapmadığı için alacak davası açan torunu Burak Baran Karakeçili'ye göndermelerde bulundu.

Oğlu İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatlinin ikiz bebekleriyle torunlarını seven İbrahim Tatlıses bir süredir küs olduğu oğlu Ahmet Tatlı'nın oğlu Mert Tatlı ile ev yüzünden mahkemelik oldu. Torununun Seyrantepe'de bulunan dairesini rızası dışında 5 yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla dava açtı.

Mert Tatlıses, haksız işgal ettiği dairenin kirasını da İbrahim Tatlıses'e ödemedi. Açılan dava üzerine akli dengesinin yerinde olduğunu kanıtlamak için yedi farklı kuruma başvurduğunu ve Ege Üniversitesi'nden sağlık raporu aldığını söyleyen İbrahim Tatlıses, şöyle konuşmuştu:

İbrahim Tatlıses torununu evinden kovdu! Ateş püskürerek dert yandı

İbrahim Tatlıses torununu evinden kovdu! Ateş püskürerek dert yandı

"Ben evladıma bu raporu vermekten üzüntü duyduğum için, onların beni deli olarak görmesini hazmedemediğim için o evde kalmalarını istemiyorum. Daha doğrusu evladım da değil, evladımın evladı. Ben bütün çocuklarıma bakıyorum. Bütün çocuklarıma ev veriyorum, giderlerini karşılıyorum. O da kendi evladınınkini karşılasın o zaman ben deliysem. Ben oradaki kirayı bahşiş veriyorum normalde. Benim gibi baba, benim gibi dede bulamazlar."

İbrahim Tatlıses'in avukatı Yağız Karadenizli, "Müvekkil, taşınmazın torunu Mert Tatlıses tarafından işgal edildiğinden habersizdir. Taşınmazın, onayı ve rızası bulunmaksızın Mert Tatlıses tarafından 2018 Ocak ayından itibaren işgal edildiğini öğrenmiştir" dedi.

Müvekkilinin derhal torunu ile iletişime geçtiğini dilekçesinde anlatan avukat Karadenizli, "Müvekkil, torunundan daireyi tahliye etmesini ve bugüne kadarki haksız kullanımı nedeniyle kendisine ecrimisil (haksız işgal tazminatı) ödemesini istemiştir. Mert Tatlıses ise bugüne kadar müvekkile cevap vermemiştir. Daireden çıkmayan Mert Tatlıses, senelerdir kötü niyetli olarak daireden çıkmamış ve kira bedeli ödememiştir" diye konuştu.

Mahkeme ayrıca Mert Tatlıses'in 370 bin 246 lira haksız işgal tazminatını 2 yıllık faiziyle birlikte dedesine ödemesine hükmetti.

TORUNUNA "NANKÖR" GÖNDERMESİ!

Oğlu Ahmet Tatlıses ve torunu Mert Tatlıses ile yaşadığı davalara diğer bir torunu da eklenince ünlü türkücü sessizliğini bozdu. Tatlıses 'Kedi nankör, tilki kurnaz, karga kindar, yılan sinsi insan hepsi. Yalan mı kardeşim. İnsanoğlunun çoğunda gördüm bunları " diyerek kendisine dava açan torununa göndermede bulundu.

Dilan Çiçek Deniz paylaşımlarıyla yoğun ilgi görüyor! Western tarzını...

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çiçek Deniz paylaşımlarıyla yoğun ilgi görüyor! Western tarzını...
Haydar Dede Türbesi'nde şifa diye 'metan gazı' koklattı! Kadın ölümden döndü

İLİŞKİLİ HABER

Haydar Dede Türbesi'nde şifa diye 'metan gazı' koklattı! Kadın ölümden döndü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Sivas 58 3 hafta önce

Yıllardır milletin sırtından kazandığı paralarla servetine servet katan bir adamın torunundan bir daire esirgemesini anlayamıyorum. O dairenin parasını kim bilir nerelerde bir gecede harcıyordur. Allah ıslah etsin.

Toplam 3 beğeni

Arajman 3 hafta önce

Ulan geberecen hala para ihtiyacınmu var torun evlattan kıymetlidir ama sizlerde nerde o vijdan anca 20 lik çocuk yaşta kadınlara yedirirsiniz oda Fahrettin Aslan yüzünden neler yaptığını bütün Türkiye biliyor kalplerinizi köreltti

Toplam 3 beğeni

gardass 3 hafta önce

bu nasıl bi mahlk yav gündemde olmak için amma şaklamanlık yapıyo

Toplam 1 beğeni

MUZTAVA 3 hafta önce

Ya ALLAHINIZI SEVERSENIZ BU ADAMDAN ARTIK HABER PAYLA$MAYIN BIRAKIN MAGAZIN DERGILERI PAYLA$SIN.BIKTIK BE HER GÜN HABER YAPIYORSUNUZ.!

Toplam 4 beğeni