Meryem Uzerli hem yemek yedi hem servet kaldırı! Aldığı ücret dudak uçuklattı

Bir döneme damgasını vurmuş yapımlar arasında yer alan Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde Riyadlı bir ailenin yemek davetine katıldı. Yemeğini yerken bir yandan da para kazanan ünlü oyuncunun aldığı ücret ise dudak uçuklattı.

Rol aldığı dizilerde gösterdiği oyunculuk performansıyla akıllarda unutulmaz bir yere sahip olan Meryem Uzerli, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki Hürrem Sultan karakteriyle oyunculuk kariyerinde bir dönüm noktasını yaşamıştı. Şimdilerde gözlerden uzak bir yaşam süren ünlü oyuncunun geçtiğimiz günlerde Riyadlı bir ailenin yemek davetine katıldığı öğrenildi. Başarılı oyuncunun yemek davetinden kazandığı ücret ise dudak uçuklattı.

Muhteşem Yüzyıl Hürrem

Muhteşem Yüzyıl Hürrem

HEM YEMEK YEDİ HEM DE PARA KAZANDI

Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla kariyerine yön veren Meryem Uzerli, son zamanlarda katıldığı davetlerle sık sık gündem de yer alıyor.

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli

Hakkında çıkan son habere göre Meryem Uzerli, Riyadlı bir aile ile yemek davetinde bir araya geldi. Başarılı oyuncunun bu yemekten tamı tamına 4 milyon TL kazandığı öğrenildi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gelin Evi programında yapılan çay sunumu olay oldu! "İşe ters başlamışsın"

Selçuk Yöntem'den Zuhal Olcay itirafı gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Selçuk Yöntem'den Zuhal Olcay itirafı gündem oldu!
Her şeyi bir kenara bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin'ten çarpıcı itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Her şeyi bir kenara bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin'ten çarpıcı itiraf!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Zonguldaklı 1 ay önce

Verenler olunca niye almasın? hem de İki katını istesin. Böyle mağribilier oldukça, onları da yemek lazım değil mi.