Tarık Tarcan hayatının kırılma noktasını yıllar sonra açıkladı!

80'li ve 90'lı yıllara damga vuran manken, sunucu ve oyuncu Tarık Tarcan, hayatı hakkında itiraflarda bulundu. Muğla'da yaşamaya başlayan Tarık Tarcan hayatının kırılma döneminden de bahsetti.

Bir döneme yakışıklılığı ile damga vuran Tarık Tarcan 80'li 90'lı yıllarda model olarak sanat camiasına giriş yaptı. Aynı zamanda sunuculuk oyunculuk da da kendini gösteren Tarık Tarcan, İstanbul'u terk edip Muğla'da yaşamaya başladı. Gözlerden uzak ve sakin bir yaşam tercih eden ünlü isim, mankenlik yaptığı dönemde yaşadığı ve hayatının kırılma noktası olarak adlandırdığı bir olayı yıllar sonra açıkladı.

Hülya Koçyiğit

Hülya Koçyiğit

Tarık Tarcan, Yeşilçam'ın usta isimlerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Tarcan, çocukluk yıllarını, özel hayatını ve şöhretin zirvesine çıktığı günlerden bahsetti.

Çarkıfelek Tarık Tarcan

Çarkıfelek Tarık Tarcan

"AİLEM KAYI BOYUNDAN"

Çocukluğunun çok güzel geçtiğini belirten Tarcan, "Ailem Kayı boyundandır. Dedem bana 'Sen büyük dedeme benziyorsun' derdi. Ailenin ve ilkokul öğretmeninin çok önemli olduğunu düşünüyorum çünkü bütün çocukluğu etkiliyor. Annem beni bir yere giderken komşuya bırakırdı. Eskiden paylaşım vardı, yeşil vardı. Şimdi her yer bina. Çocukken 'İleride spor bakanı olacağım' derdim, oyuncu oldum" şeklinde konuştu.

Tarık Tarcan

Tarık Tarcan

"KÖMÜRDEN ÖLÜYORMUŞUM"

Tarcan mankenlik döneminde yaşadığı çarpıcı bir olayı şöyle anlattı: 
Yerli ve yabancı markalarla çalıştım. Fransa’da 8 ay kaldım, İspanya’da çalıştım, Japonya’da kaldım. Piramitlerde katalog çekimi yaptım. Fotoğraf makinesi markası için her ülkeden yüz istediler. Orada ben rol aldım mesela. Oradan aldığım parayı eve koymuştum. Sonra Moda’da yemeğe gittim. O gün eve hırsız girmiş, parayı da almış. Sonra tabii hırsız bir daha girerse diye ben uyumadım, evden çıt sesi duysam uyanıyordum. Bir gün evde sürünerek uyandım. Uyanmak istiyordum ama uyanamıyordum, meğer kömürden ölüyormuşum. O günden beri hiçbir şeyi zorlamıyorum. O paranın çalınması benim gece uyumamamı ve hayatta kalmamı sağladı.

Çağla Şikel'in 9 odalı lüks saray yavrusu evi gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şikel'in 9 odalı lüks saray yavrusu evi gündem oldu!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Erdogan 3 hafta önce

Su adam cikip butun efendiligi ile Carkifelek sundu. Kimse izlemedi. Mehmet Ali Erbil in yilisiklikla belalti esprileriyle sundugu programi herkes izledi. Sonrasinda basin TV diye birsey kalmadi zaten. Simdi ne tarih ne bilim ne seviyeli bir tartisma kalmadi. Varsa yoksa diziler futbol ve kahvehane duzeyinde tartisan insanlar.