Müslüm Gürses vefatından sonra yeni albümüyle sevenleriyle buluştu

Arabesk müziğin "babası" Müslüm Gürses, vefatının ardından birçok şarkı ve film bıraktı. Gürses, daha önce gün yüzüne çıkmayan şarkılarından oluşan yeni albümüyle sevenleriyle buluştu.

1953 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gelen Müslüm Gürses, 2013 yılında 59 yaşında hayatını kaybetti. Gürses Esrarlı Gözler, Gitme, Benim Kaderim Arkadaş Kurbanıyım, Bir De Benden Dinleyen, Yüreğimden Vurdun Beni, Zalim Bir Bilebilsen gibi çok sayıda albüm yayınladı. Ünlü şarkıcı, vefatının ardından da daha önce hiç gün yüzüne çıkmamış şarkılarından oluşan yeni albümüyle sevenleriyle buluştu.

Müslüm Gürses

Müslüm Gürses

MÜSLÜM GÜRSES'İN YENİ ALBÜMÜ "TOZLU RAFLAR"

Merhum sanatçının daha önce seslendirip hiçbir yerde kullanmadığı şarkılar, "Tozlu Raflar" adlı albümle piyasaya çıktı. Tozlu Raflar, 18 Nisan Perşembe gününden itibaren tüm müzik platformlarında yerini aldı.

Müslüm Gürses

Müslüm Gürses

Elenor Müzik, "Mahsendeki Şarkılar" adlı albüm serisi kapsamında Tozlu Raflar'ı sevenleriyle buluşturdu. Müzik şirketi, korsan müzik piyasasından korumak adına yıllarca sakladığı 6 şarkıyı Tozlu Raflar'da bir araya getirdi. Yeni albümün tanıtımı Beykoz Kundura'da gerçekleşti.

Elenor Müzik'in sahibi Muhteşem Candan, Anadolu Ajansı'na verdiği röportajda "İlkine 2017'de başladığımız 'Mahzendeki Şarkılar' albüm serisinin yenisine, Müslüm Gürses'in vefatının 11. yılında sevenleriyle buluşturduğumuz 6 şarkıyla tekrar merhaba diyoruz. Dünyada bunun örnekleri yapılıyor. Bugün aramızda olmayan ve çok özlediğimiz Müslüm Gürses'i bu şekilde izlemek, sanırım Türkiye'de bir ilk oldu." dedi.

MÜSLÜM GÜRSES'İN YENİ ALBÜMÜ 'TOZLU RAFLAR'

Tozlu Raflar albümünde Müslüm Gürses'in orijinal sesi korunarak enstrüman kayıtları yeniden alındı. Albümde yer alan 6 şarkı ise şu şekilde:

Çok Sevdim (Söyleyemedim) - Beste: Müslüm Gürses

Sevda Kurbanı - Beste: Müslüm Gürses

Altın İken Tunç Oldum - Beste: Müslüm Gürses

Çöpçatan - Beste: Müslüm Gürses

Ah Bu Dünya - Beste: Müslüm Gürses

Sarı Saçlarından Sen Suçlusun - Beste: Kayahan.

Kan şekeri düşen kişi ne yapmalı?Hipoglesemide ne yemeli?Hipoglisemide nasıl beslenmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Kan şekeri düşen kişi ne yapmalı?Hipoglesemide ne yemeli?Hipoglisemide nasıl beslenmeli?

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0