Cem Yılmaz X hesabını görmek artık abonelere özel! X paylaşımları ücretli olacak

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sık sık skandal sözleriyle ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Ünlü komedyen geçtiğimiz günlerde eski eşine verdiği nafakadan şikayet eden ifadeleriyle konuşulmuştu. Şimdi de Yılmaz'dan sosyal medya hesabındaki 16 milyon takipçiyi ilgilendiren bir hamle geldi.

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanmasıyla bilinen Cem Yılmaz, paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Nitekim Ramazan ayının girmesiyle birlikte paylaştığı rakı fotoğrafı takipçilerinden büyük tepki almıştı. Ünlü komedyenin instagram hesabında 6 milyona yakın takipçisi bulunurken, X hesabında ise 16 milyon takipçisi var. Yılmaz, X hesabınyla ilgili yeni bir düzenlemeye gitti. Artık aboneler özel paylaşımlar yapacak.

Cem Yılmaz

Cem Yılmaz

CEM YILMAZ'IN X PAYLAŞIMLARINI GÖRMEK ARTIK ÜCRETLİ!

Cem Yılmaz, Elon Musk'ın sahibi olduğu X (Twitter) platformdaki hesabında abonelik sistemine geçtiğini duyurdu. Ünlü isim, "Artık sadece abone olanlar için işlerimizden takvimler, fotoğraflar ve videolar, size özel haberler paylaşacağım... Teşekkürler X" şeklinde paylaşım yaptı.

Abonelik sistemi, sadece üye olanların görebileceği özel içeriklere ulaşabilme hizmeti veriyor. Kullanıcılar ayda 79.99 TL ödeyerek bu içerikleri görebilecek.

Cem Yılmaz

Cem Yılmaz

Ünlü komedyen, abonelerine projelerinin hazırlıklarından kurgusuna kadar her aşamasını özel üyeleriyle paylaşacak.

Sırra kadem basan 'Filozof' lakaplı Atakan Kayalar yeniden ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Sırra kadem basan 'Filozof' lakaplı Atakan Kayalar yeniden ortaya çıktı

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0