Kurtlar Vadisi'nin fenomen ismi Oktay Kaynarca Süleyman Çakır'ın vefat yıldönümünü andı!

2003-2007 arasında yayınlanan bölümleriyle gönüllere taht kuran Kurtlar Vadisi, yayınlandığı dönemde milyonları ekranlara kilitlemişti. Dizinin efsaneleşen karakterlerinden biri olan Süleyman Çakır, diziye veda ettikten sonra dahi büyük etki uyandırmıştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı dizinin 43. bölümünde vurulmuş ve 45. bölümünde öldüğü ilan edilerek cenazesi defnedilmişti. 8 Nisan 2004 gününde o bölüm yayınlandıktan sonra dizinin hayranları dizi karakteri adına gıyabi cenaze namazı kılacak kadar Süleyman Çakır'ı sevmişti. Süleyman Çakır'ı oynayan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca her yıl olduğu gibi bu yıl da Süleyman Çakır'ın vefat yıldönümünü andı.

Süleyman Çakır ve Polat Alemdar

Süleyman Çakır ve Polat Alemdar

OKTAY KAYNARCA SÜLEYMAN ÇAKIR'I ANDI

Oktay Kaynarca, her yıl olduğu gibi bu yıl da Süleyman Çakır'ın diziden ölerek ayrılışını andı. Ünlü oyuncu instagram hesabından yayınladığı video da "Rahmetlinin 20. sene-i devriyesinde Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Kaynarca'nın o videosu kısa süre içinde çok konuşuldu.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0