Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinden gülümseten bayram açıklamaları!

2017 yılında dünya evine giren ve bir erkek çocuğu ebeveyni olan ünlü oyuncular Hande Soral ve İsmail Demirci, bayrama özel açıklamalarda bulundu. Günaydın'a verdikleri röportajda bayramın önemi ve anlamı hakkında konuşan çift, unutamadıkları anılarından bahsettiler.

Küçük Kadınlar dizisindeki Armağan rolüyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Hande Soral, 2017 yılında meslektaşı İsmail Demirci ile nikah masasına oturmuş ve 2022 yılında oğulları Ali'yi kucağına almıştı. Ünlü çift bayrama özel açıklamalarda bulundu. Günaydın'a verdikleri röportajda bayramın önemi, anlamı, anıları ve bayram planlarını anlattı.

Hande Soral İsmail Demirci ve oğulları Ali

Hande Soral İsmail Demirci ve oğulları Ali

BÜTÜN AİLE BİR ARADA OLMAZSA BAYRAM OLMAZ

Geleneklere bağlı bir ailede büyüdüklerini söyleyen çiftimiz hâlâ geleneklerine bağlılıklarını sürdürüyormuş. Her bayram bütün aile kahvaltı sofrasında bir araya gelirmiş. Hande Soral, tüm aile bir arada olmadan bayramı hissedemediğini ifade ediyor. İsmail Demirci de bayramları çok sevdiğinden ve bayramların kendisine her zaman ferahlık getirdiğinden söz ediyor. Demirci, bayram kültürünü "Bayram namazına babamla gidilir, bayram sofrasına hep beraber oturulur ve bayramlıklar giyilir. Misafirliğe gidilir, evine gittiğin sana gelir, biraz evcilik gibi olurdu ama severim o kültürümüzü" şeklinde anlatıyor.

Hande Soral İsmail Demirci ve oğulları Ali

Hande Soral İsmail Demirci ve oğulları Ali

NEREDE O ESKİ BAYRAMLAR

Çocukken bayramlık kıyafet heyecanını yaşadıklarından bahseden çift, kendi oğulları da aynı heyecanı yaşasın diye bayramlık geleneğini sürdürüyormuş. Hande Soral'ın unutamadığı bayram anıları babaannesi ve dedesiyle birlikte. Soral, "Babaannemin ve dedemin hayatta olduğu, daha ben çok küçükken geçirdiğimiz bayramları hâlâ hatırlıyorum. Kahvaltı ettikten sonra ailecek, tüm aile büyüklerimizin elini öpmek için kapı kapı gezdiğimiz hatıralarım dün gibi aklımda." şeklinde konuştu.

İsmail Demirci ve Hande Soral

İsmail Demirci ve Hande Soral

İsmail Demirci'nin ailesi uzakta yaşadığı için bu bayramı uzaktan kutlamışlar. Ünlü çift ve bebekleri Ali, Hande Soral'ın annesi ve babasıyla birlikte 2 günlük bayram tatili planlamış.

Her şeyi bırakıp ABD'ye yerleşen Tolga Karel'den 5. kez müjdeli haber!

İLİŞKİLİ HABER

Her şeyi bırakıp ABD'ye yerleşen Tolga Karel'den 5. kez müjdeli haber!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0