Bergüzar Korel'den yıllar sonra gelen itiraf! "Binbir Gece'den önce tanıştık"

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, bu kez verdiği bir röportaj ile dikkatleri üzerine topladı. Geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına konuk olan ünlü oyuncu, yaptığı açıklamalarla sosyal medyada adeta eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı oyunculuk performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde YouTube üzerinden yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Program sırasında hakkında merak edilenleri yanıtlayan ünlü oyuncu, yaptığı samimi açıklamalar üzerine sosyal medyada gündem oldu.

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel

"ONU BULAMAZSAM BİTERİM"

Dikkat çekici açıklamaları sırasında sahip oldukları takıntıları anlatan Bergüzar Korel;  "Ben kimseye dokunmayı sevmem, öpmem kimseyi, bana dokunulmasından hiç hoşlanmam. Benim takıntılarım var. Uçağa binmeden önce story paylaşmam eğer uçak düşerse 'son hikayesi buydu' diye haber olmasın isterim. Mesela 'Kızlar ve Oğlanlar' oyununu oynarken hep aynı çamaşırı giymem gerekiyor. Onu bulamazsam biterim. Çamaşırı görmüyoruz ama ben biliyorum onun orada olduğunu..." şeklinde konuştu.

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel

BİNBİR GECE'DEN ÖNCE TANIŞMIŞLAR!

Eşi Halit Ergenç ile zannedilenin aksine Binbir Gece dizisinde değil, daha öncesinde tanıştıklarını dile getiren Bergüzar Korel; "2001’de Halit, annem ve babamın rol aldığı dizide oynuyordu. Biz de 2004’te tanıştık. 2004’te 27 Mart sabahı Dünya Tiyatrolar Günü’nde annemle kahvaltıya gittik. Güvercinler'i çekerken iki ayak kadraja girdi ve o Halit’ti. Ondan önce de arkadaşımla bir kafede hocamın dedikodusunu yaparken Halit’e yakalandım. Hayat bizi başka yerlere götürdü." şeklinde konuştu.  

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel

"BANA DOKUNULMASINDAN DA HİÇ HOŞLANMAM"

Binbir Gece dizisinde oynarken kendisine dokunulmasından hoşlanmadığı için dikkat çektiğini söyleyen ünlü oyuncu sözlerine, "Ben kimseye dokunmayı sevmem, kimseyi öpmem, bana dokunulmasından da hiç hoşlanmam. Mesela 'Şehrazat' karakterini canlandırırken izleyici üzerime gelip bir anda bana dokunuyordu. Fiziksel temastan kaçmak bence o zaman çıktı." şeklinde devam etti. Programın yayınlanmasından kısa bir süre sonra açıklamalarıyla gündem olan ünlü oyuncu, sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0