Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den aile saadeti! Bayramda çocuklarıyla tatil yaptılar

Türkiye'nin en popüler çiftlerinden biri olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, sosyal medya hesaplarından Ramazan Bayramı'na özel bir paylaşımda bulundu. Ailece tatil yapmanın keyfini çıkaran çiftin pozları sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin dünyasının örnek çifti olarak parmakla gösterilen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, hem dikkat çeken başarılı kariyerleri hem de mutlu aileleriyle sık sık gündeme geliyor. 2017 yılında nikah masasına oturan ve daha sonra Karan ve Kerem adını verdikleri iki oğullarını kucaklarına alan çift, sosyal medya hesaplarından yaptıklarıyla paylaşımlarla gündemden düşmüyor.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen

Adeta her adımları olay olan çift, bayram tatilini fırsat bilerek oğullarını da alıp tatile çıktı. Aile saadeti yaşayan çiftin bayram pozları ise takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

 Burak Özçivit, Fahriye Evcen ve çocukları

Burak Özçivit, Fahriye Evcen ve çocukları

Oğulları Karan ve Kerem’le çekildikleri kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşan çifte, "Favori çiftim", "Maşallah Allah mutluluklarını daim etsin" gibi pek çok yorum geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Safiye Soyman ve Faik Öztürk sosyal medyanın diline düştü! "Abi o nasıl terlik"

Türkiye'nin en zeki illeri belli oldu! İşte il il IQ haritası ve zirvedeki şehir

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin en zeki illeri belli oldu! İşte il il IQ haritası ve zirvedeki şehir
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0