Serdar Ortaç ve Kaan Girgin meğer asker arkadaşıymış! O kare sosyal medyada gündem oldu

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç son dönemde TikTok videolarıyla gündeme geliyordu. Hafızalara kazınan şarkılarıyla hâlâ daha popülaritesini kaybetmeyen Serdar Ortaç, meğer ünlü oyuncu Kaan Girgin ile asker arkadaşıymış. İkilinin askerlik fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

90'lı yılların popüler oyuncusu Kaan Girgin, oynadığı Batık Aşklar Müzesi, Bir Sonbahar Hikayesi, Yasemin, Şampiyon, Dikkat Bebek Var, Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok yapımla bir neslin hafızasındaki yerini aldı. Ünlü oyuncunun askerliğini Sivas'ta yaptığı ve asker arkadaşlarından birinin de Serdar Ortaç olduğu ortaya çıktı. Serdar Ortaç, askerliğini Sivas 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı 178'inci Piyade Er Eğitim Alayı'nda bedelli olarak yaptı. O dönem Kaan Girgin ile aynı birlikte vatani görevini icra etti.

Serdar Ortaç askerdeyken

Serdar Ortaç askerdeyken

SERDAR ORTAÇ VE KAAN GİRGİN ASKER ARKADAŞIYMIŞ!

Asker arkadaşlıklarının unutulmadığı bilinen bir şey. Hayatının özel bir dönemi olan vatani görev sırasında kurulan arkadaşlıklar bir ömür anlatılır durur. İşte, onlardan biri de Serdar Ortaç ve Kaan Girgin. İki ünlü ismin askerlik görevlerini birlikte yaptığı ortaya çıktı.

Kaan Girgin ve Serdar Ortaç

Kaan Girgin ve Serdar Ortaç

Serdar Ortaç ve Kaan Girgin'in askerlik karesi Sivas 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı 178'inci Piyade Er Eğitim Alayı'ndan.

Aslı Enver'den 9 aylık kızı Elay ile bayram paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver'den 9 aylık kızı Elay ile bayram paylaşım!
İbrahim Tatlıses'in kanlı bıçaklı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses apar topar hastaneye kaldırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in kanlı bıçaklı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses apar topar hastaneye kaldırıldı!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0