'Yüzyılın Davası'nın başrolüydü! Amerikan futbol yıldızı OJ Simpson hayatını kaybetti

Eski eşi Nicole Brown Simpson'ı ve onun erkek arkadaşını öldürdüğü suçlamasıyla yargılandığı yıllar süren davada beraat eden eski Amerikan futbol yıldızı Orenthal James Simpson, yaşamını yitirdi. 'Asrın davası'nın başrolü olarak dünya çapında üne kavuşan Simpson'ın ailesinden açıklama geldi.

Bir zamanların en yetenekli Amerikan futbolu yıldızı olarak anılan ancak eşini ve eşinin erkek arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla yargılanıp, beraat eden O.J. Simpson'dan kötü haber geldi.

OJ Simpson ve eski eşi Nicole Brown

OJ Simpson ve eski eşi Nicole Brown

Uzun süredir kanserle mücadele eden ünlü yıldız, 10 Nisan'da yaşamını kaybetti. Simpson'ın ailesi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Etrafı çocukları ve torunlarıyla çevriliydi. Ailesi, bu zor günlerde sizden mahremiyet isteklerine saygı göstermenizi rica ediyor" ifadelerini kullandı.

OJ Simpson

OJ Simpson

O.J. SİMPSON KİMDİR?

O. J. Simpson, 1994 yılında karısı Nicole Brown ve arkadaşı Ron Goldman'ın ölümü nedeniyle tutuklanmıştı. ABD'de "asrın davası" olarak bilinen ve televizyonda yayımlanan davada delil yetersizliğinden beraat eden Simpson hakkında verilen karar tartışmalara neden olmuştu.

O. J. Simpson, daha sonra silahlı soygun ve adam kaçırmak için komplo kurmak suçlamalarından hüküm giydi. Bu davada 33 hapis cezasına çarptırılan ünlü yıldızın şartlı tahliye talebi, 9 yıl tutukluluğun ardından kabul edil ve 1 Ekim 2017’de özgürlüğüne kavuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Diyarbakır'da kamyonet sürücüsünün topu suya düşen çocuğa yardım ettiği anlar gündem oldu!

Sosyal medya buz kesti! Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur birbirlerine girdiler

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medya buz kesti! Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur birbirlerine girdiler
Şahan Gökbakar İranlı Recep İvedik'e hukuki savaş başlatıyor: Kötü niyetim yoktu!

İLİŞKİLİ HABER

Şahan Gökbakar İranlı Recep İvedik'e hukuki savaş başlatıyor: Kötü niyetim yoktu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0