Sosyal medya buz kesti! Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur birbirlerine girdiler

Türk arabesk müziğinin efsane ismi Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya üzerinden kavga etti. Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Tayfur’un yeğeni Şirin Gözalıcı ile kavga etmesine tepki göstererek "Sevgili dostlar zamanında neden bırakıp kaçtığını anladınız mı?" deyince ipler gerildi.

Son zamanlarda özel yaşamıyla sık sık gündeme gelen Tuğçe Tayfur ve Ferdi Tayfur sosyal medya üzerinden birbirlerine girdiler. 

Tuğçe Tayfur ve Ferdi Tayfur

Tuğçe Tayfur ve Ferdi Tayfur

Muhammet Aydın ile tanıştıktan kısa bir sonra nikah masasına oturan ve ikinci çocuğuna 7 aylık hamile olan Tuğçe Tayfur'un evlendikten sonra babasıyla arasının açıldığı ve ikilinin görüşmediği iddia edilmişti. Gözlerden uzak bir hayat süren ve kızının düğününe dahi gitmeyen usta sanatçı Ferdi Tayfur, sosyal medyada isim vermeden kızını hedef aldı.

Usta sanatçı, kızı Tuğçe Aydın'ın menajeri Şirin Gözalıcı ile kavga etmesine tepki göstererek "Sevgili dostlar; zamanında neden bırakıp kaçtığımı anladınız mı?" şeklinde kafa karıştıran bir paylaşımda bulundu. 

"BENİM MUHATABIM SEN DEĞİLSİN"

Tuğçe Tayfur, bu mesajı babasının değil de basın danışmanı Şirin Gözalıcı'nın yazdığını iddia ederek resmen çılgına döndü. Babasının paylaşımına yanıt veren Tuğçe Tayfur, "İşte sen Şirin Hanım'a demişsin ki 'kim ne yapar kendine yapar' yaz, o yazmış 'anladınız mı yıllar önce neden kaçıp gittiğimi' neyse atamızla laf dalaşına girecek değilim. Annem bana çok güzel edep ve saygıyı öğretti. Benim muhatabım bu konuda sen de değilsin zaten. Aynen dediğin gibi bu hayatta kim ne yaparsa kendine yapar. İnsan haddini ve yerini bilecek, bilmiyorsa da öğreteceğim ona. Aramıza girmesine izin vermeyeceğim istediği kadar video çeksin istediği kadar arkamdan insanlara o bizim ailemizden değil desin" şeklinde konuştu.

Ferdi Tayfur ve Şirin Gözalıcı

Ferdi Tayfur ve Şirin Gözalıcı

"KİM NE YAPAR KENDİNE YAPAR!"

Ancak çok geçmeden Ferdi Tayfur kişisel hesabından bir video yayımladı ve mesajın kendisine ait olduğunu söyleyip, "Az önce bir yazı yayınlattım. Şirin'e yazdırdım. Söylediğim de şu; Kim ne yapar, kendine yapar, dünyada ve ahirette... Hepinizi gözlerinizden öpüyorum" açıklamasını yaptı.

İkilinin arasındaki gerilim sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

'Yüzyılın Davası'nın başrolüydü! Amerikan futbol yıldızı OJ Simpson hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

'Yüzyılın Davası'nın başrolüydü! Amerikan futbol yıldızı OJ Simpson hayatını kaybetti
Damla Subaşı'nın en acı günü! Aldığı haberle sarsıldı

İLİŞKİLİ HABER

Damla Subaşı'nın en acı günü! Aldığı haberle sarsıldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Rebelboy1903 2 hafta önce

Ferdi Tayfur Bunamış. Bunamak Zor İş. Bunamadan Ölmek Lazım Vesselam

Misafir 2 hafta önce

Ferdi baba yakışmaz sana çocuğunla sosyal medyada yazışmak çık karşısına konuş bunları bizim bilmemize gerek yok yakışmaz sana