Mehmet Yılmaz Ak'ın eski halini görenler tanıyamadı! Meğer Yalan Dünya’da...

Show TV'nin yeni sezonunda yayınlanmaya başlayan Bahar dizisi hızla gelişen olay örgüsü ve samimi karakterleriyle büyük beğeni toplamıştı. Dizide Timur karakteriyle rol alan ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak ise bu kez eğlenceli sahneleriyle değil, eski görüntüleriyle gündem oldu. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler üzerine ünlü oyuncuya adeta yorum yağdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Show TV'nin yeni dizisi Bahar, kısa sürede hem konusu hem de karakterleriyle büyük ilgi toplayarak seyirciler tarafından çok sevildi. Özel hayatları da dahil olmak üzere birçok açıdan yoğun ilgi gören Bahar dizisinin oyuncuları ise bu kez dizinin başrol oyuncusu Mehmet Yılmaz Ak ile gündeme geldi. Daha önce Yalan Dünya dizisinde de yer aldığı öğrenilen Mehmet Yılmaz Ak'ın yıllar önce çekilen görüntüsü sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu. Ünlü oyuncunun o dönemdeki halini görenler hayrete düştü. 

Mehmet Yılmaz Ak

Mehmet Yılmaz Ak

YALAN DÜNYA DİZİSİ İLE ORTAYA ÇIKTI!

Bahar dizisinden önce Yargı dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu, senaristin göndermeleriyle diziden ayrılmıştı. Birkaç ay sonra Timur karakteriyle Bahar dizisinde yer alan ünlü oyuncu, daha önceki yıllarda da farklı rollerle Ramo, Halka, Çukur ve İçerde gibi projelerde yer almıştı. Oyunculuk kariyerine bir dönemin popüler dizisi Yalan Dünya ile ivme kazandıran ünlü oyuncu, o zamanki görüntüleriyle sosyal medyada gündem oldu. 

İşte, Mehmet Yılmaz Ak'ın o yıllardaki hali...

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0