Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı konuştu! Suphiye Orancı kimdir?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Suphiye Orancı'ya Almanya'da ulaşıldı. Kayıp kadın görüntü vermeyi ve iletişime geçmeyi reddederken onun hakkında ortaya çıkan detaylar ise şoke etti. 4 kızını terk edip Almanya'ya yerleşen Orancı'nın bir de erkek evladı olduğu iddia edildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar'a açılan babalık davası Türkiye'nin gündeminde ilk sırada yer aldı. Metin Akpınar'ın yıllardır ilgilenmediği çocuklarını ve anneleri de Antalya'da bir bakıcı kadına bırakıp kaçtığı ve daha sonrasında çocukların devlet himayesinde büyüdüğü ortaya çıkmıştı. Ardından Duygu ve Sevgi Nebioğlu, Nebioğlu ailesi tarafından evlatlık alınarak yetiştirilmişti. Babalarının ünlü bir oyuncu olduğunu sonradan öğrenen çocuklar, DNA testiyle babalık durumunu sabitlemişti.

Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu

Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu

Yetimhanelerde kendisi gibi sahipsiz ünlü çocuğu olan çok fazla çocuk olduğunu söyleyen Duygu Nebioğlu, ablasının babasının da ünlü bir gazeteci olduğunu belirtmiş ve bu kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edilmişti. Uğur Dündar ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada adli tıp kurumun DNA incelemesini bitirdiğini ve biyolojik babalık iddiasını reddettiğini söylemiş ve kendisi ve avukatı için bu konunun kapandığını belirtmişti

DUYGU NEBİOĞLU'NUN ANNESİ SUPHİYE ORANCI ORTAYA ÇIKTI!

Hukuki yollardan mücadelesine devam eden Duygu Nebioğlu, bu süreçte annesini de aramaya başladı ve onu bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. Annesinin çok çileler çekmiş bir kadın olduğunu söyleyen Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına katılarak annesini aramaya başladı. Kayıp annenin Suphiye Orancı adında olduğu ortaya çıktı. Nebioğlu'nun iddiasına göre annesi ile Akpınar'ın ilişkisi, Akpınar'ın iddia ettiği gibi tek gecelik değil ancak kısa süren bir ilişkiydi.Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı

Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı

Suphiye Orancı’nın altı çocuğundan ikisi Almanya'daki evliliğinden. Nebioğlu'nun iddiasına göre Metin Akpınar, Suphiye Orancı ile ilişkiye başladığında onun 2 çocuklu bir anne olduğunu biliyordu. Nebioğlu, "İkisi Almanya'daki evliliğinden. Dört kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı." dedi.

DUYGU NEBİOĞLU'NUN ANNESİNİN FOTOĞRAFLARI İLK KEZ YAYINLANDI

Programda Suphiye Orancı'nın fotoğrafları da yayınlandı. Duygu Nebioğlu'nun anlattığına göre, Suphiye Orancı'nın annesi, kızını zorla ajanslara götürüp ünlü olmasını istiyormuş. Böylece Suphiye Orancı da medya çevresine genç yaşta dahil olmuş.

Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı

Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı

SUPHİYE ORANCI BULUNDU

Kayıp anne Suphiye Orancı'nın Almanya'da olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu daha önce annesini en son 2010 yılında gördüğünü ve o günden sonra bir daha hiç görüşemediğini söylemişti. Nebioğlu, "Babamın Metin Akpınar olduğunu yeni öğrenmiştim o zaman. Annem Almanya'da yaşadığı için, görüntülü konuşmuştuk. Karşılıklı çok gözyaşı da döktük. Ama bir daha ne aradı, ne de sordu. Dayımlarım ve teyzemlerin üzerinden de ulaşamıyorum" demişti. Müge Anlı, Orancı'nın Almanya'daki evine ulaştı ancak Orancı, eşinin evde olduğunu belirtip  "Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" dedi ve görüntü vermek istemedi.

Suphiye Orancı'nın Almanya'dan arkadaşı olduğunu iddia eden Merve Kutlay canlı yayına bağlandı ve Orancı'nın Düsseldorf yakınlarında küçük bir kasabada yaşadığını, mühendis kocası ve 2 kızı olduğunu söyledi. Kutlay, Orancı'nın Türkiye'de de kızları olduğunu ise hiç bilmiyormuş. Merve Kutlay, "İki kızı var biliyoruz. Türkiye’deki kızlarından hiç bahsetmedi, şoke olduk. Türkiye’de sadece annesiyle erkek kardeşinin yaşadığını biliyorduk. Hatta onlarla 2000 yılında Almanya’da yılbaşı kutlamıştık" şeklinde konuştu.

Duygu Nebioğlunun annesi Suphiye Orancı bulundu

Duygu Nebioğlunun annesi Suphiye Orancı bulundu

KAPIYI BİLE AÇMADI

Yayının ardından Orancı'nın evine giden izleyici, aradığı karşılığı bulamadı. Suphiye Orancı kapıyı bile açmadı ve diyafondan konuşarak "Kocam evde, bu konu hakkında konuşmak iyi bir fikir değil. Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" dedi. Suphiye Orancı, kameralara görüntü vermek istemediği gibi çocuklarına da ulaşmayı istemedi.

ÜMİT BESEN'İN DE ADI GEÇMİŞTİ, CEVAP GECİKMEDİ

Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın Ümit Besen yüzünden hapse girdiğini iddia etmişti. Olay araştıran Müge Anlı, Ümit Besen'e ulaştı. Programda Besen'in, "Böyle bir olayda adımın anılmasından rahatsız oldum. Adı geçen hanımefendi ile uzaktan yakından alakam ve tanışıklığım yoktur. Bu zamana kadar kariyerimle, tertemiz geçmişimle bilinirim. Müge Hanım duruma açıklayıcı yaklaşsa da adımın geçmesinden rahatsızım" dediği ifade edildi.

Duygu Nebioğlu Müge Anlıda annesini arıyor

Duygu Nebioğlu Müge Anlıda annesini arıyor

ANNESİNE SESLENDİ

Çağrılara cevap vermeyen Suphiye Orancı'nın ortaya çıkması için Duygu Nebioğlu annesine seslendi: "Bana lütfen ulaş, ekrana çıkmasan da benimle iletişime geçmeni istiyorum. Kim ne diyorsa boşver, senelerdir ben neler dinliyorum. Artık bitir. Ben de hayatıma devam etmek istiyorum, umarım bu çağrıma cevap verirsin. Ben buradan umutsuz şekilde ayrılmak istemiyorum. Biz bir araya geldiğimiz zaman ne kadar güçlü olduğumuzu göreceksin" dedi.

Nebioğlu, annesini "Gel, hiçbir şey senin suçun değil! 20 yaşlarında yaşadıklarının hesabını kimseye açıklamak zorunda değilsin ama onlar zorunda. Çok şey değişecek sen tek değilsin, yalnız da değilsin artık." diyerek çağırdı.

ERKEK BİR KARDEŞ DAHA VARMIŞ

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programa bağlanan ve Suphiye Orancı'nın çocukluk arkadaşı olduğunu iddia eden bir kadın bildiklerini anlattı ve bir erkek çocuğu daha olduğunu iddia etti. Kadın, "Ben Suphiye’nin çocukluk arkadaşıyım. Suphiye asil, güzel, narin, çok tatlı bir arkadaşımdı. Doğru düzgün bir aile yaşantısı yoktu, ona sahip çıkan yoktu. Erol mahallenin delikanlısıydı, onunla çıktıklarını söylemişti. Ondan bir çocuğu olduğunu duyduk. Çocuğu sonra Erol’un annesine bırakmış. Doğan bebek erkekti. Olay sonrası Erol’un ailesi mahalleden taşındı." dedi.

Sırayla Füraye Dilara Sevgi ve Duygu kardeşler

Sırayla Füraye Dilara Sevgi ve Duygu kardeşler

Müge Anlı, çocuğun babası olduğu iddia edilen Erol isimli kişiye ulaştı. Erol Bey, Suphiye ile sadece çocukluk arkadaşı olduklarını, aynı mahallede büyüdüklerini ancak aralarında herhangi bir aşk ilişkisi olmadığını söyledi. Söz konusu iddiaları yalanlayan Erol Bey, "Kızlar isterlerse bana da dava açabilir" dedi.

"DİLARA'NIN BABASI UĞUR DÜNDAR DEĞİL, BİR ŞARKICI"

Duygu Nebioğlu'nun Dilara isimli kardeşi de Uğur Dündar'a babalık davası açmıştı ancak yapılan DNA incelemesi sonucunda babanın Uğur Dündar olmadığı tespit edilmişti. Programa telefonla bağlanan ve Suphiye Orancı'nın arkadaşı olduğunu söyleyen Zeynep isimli bir kadın ise Dilara'nın babasının bir şarkıcı olduğunu iddia etti. Zeynep, "Annesinden çok yakınan bir insandı. Bana ikizlerinin Metin Akpınar’dan olduğunu söylemişti. Çok klas bir kadındı, Etiler’de takılırdı. Ünlü bir Yeşilçam oyuncusu ona bir mekânda doğum günü partisi yapmıştı. Annesinin yüzünden ünlü isimlerle çıktığını söylemişti. O doğum günü yapan kişi yüzünden hapse girmiş. Konu hırsızlık diye biliyorum. Birlikte olduğu kişinin parasını çalmış. Parasını çaldığı kişi de o Yeşilçam oyuncusuydu. Dilara G.’nin babası Uğur Dündar değil, şarkıcı. Suphiye hep ünlülerle, işadamlarıyla birlikteydi." şeklinde konuştu.

Suphiye Orancı

Suphiye Orancı

EN BÜYÜK KARDEŞ DE SESSİZLİĞİNİ BOZDU

4 kız evladını terk edip Almanya'ya yerleşen Suphiye Orancı hakkında iddiaların arkası kesilmiyor. Füraye, Dilara, Sevgi ve Duygu adlı 4 kız kardeşten 3'ü evlatlık olarak verildikleri ailelerin yanında büyürken en büyük kardeş olan Füraye ise 15 yaşına kadar yetimhanede yaşamış. Aramızda Kalmasın adlı magazin programına katılan Füraye de sessizliğini bozdu ve "Ben kardeşlerim gibi şanslı değildim. Onlar iyi ailelere evlatlık verildi. Ben 15 yaşına kadar yurtlarda kaldım. Her şey benim için daha zor, ağır ve travmatik geçti. Onca zor yılların ardından hayata tutundum. İyi olmak için çok çabaladım. Ve başardım, ayakta kaldım. İnsanlara faydamın olduğu, çok sevdiğim bir mesleğim var. Sağlıkçıyım. Ülkeme faydalı bir vatandaşım. Bir kedim, huzurlu, mutlu, mütevazı bir hayatım var. Kardeşlerimin kalbi kırık, onların bu mücadelesine hak veriyorum. Ben yaralarımı deşmek, bazı şeyleri araştırmak, bilmek istemiyorum. Buna hazır değilim. Belki de artık hiç gerek yok. Kardeşlerimle görüşüyorum. Onlar benim canım. Duygu çok hassas, kırılgan ve iyi niyetli. Anneme kızgın değilim. Nefret etmiyorum. Ama çok kırgınım. Bizimle görüşmek isterse ne yaparım bilmiyorum, bilemiyorum." dedi.

Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi! Uğur Dündar'dan cevap geldi

İLİŞKİLİ HABER

Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi! Uğur Dündar'dan cevap geldi
Her şey Metin Akpınar'ın başının altından çıktı! Meğer 35 yıl önce Hürriyet'e manşet olmuşlar

İLİŞKİLİ HABER

Her şey Metin Akpınar'ın başının altından çıktı! Meğer 35 yıl önce Hürriyet'e manşet olmuşlar
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Sevim İnegöl 1 hafta önce

Yazık şu evlatlara. Boyunları bükük kalmışlar. Bunların ahlaksızlıklarının bedelini niye onlar ödesin..

Ejder 2 hafta önce

35 yıllık başa dert işler....

Emekli öğretmen 2 hafta önce

Sanatçı! Zannedilen kişilerin ilişkilerine bak,kimin eli kimin cebinde kim ne halt yemiş belli değil...