Banu Parlak'ın güzellik merkezi çilingirle açıldı! 1,5 milyon liralık...

Sosyal medya fenomeni olduktan sonra şarkı çıkaran ve ardından güzellik merkezi sahibi olan Banu Parlak, Dilan Polat davasının ardından haciz şoku ile karşı karşıya kaldı. Ünlü ismin güzellik merkezine haciz geldi.

Dilan Polat'a yönelik açıklamalarıyla sık sık dikkat çeken şarkıcı Banu Parlak, geçtiğimiz günlerde Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı'nda bulunan güzellik merkezine gerçekleştirilen silahlı saldırı için yürütülen soruşturmayla gündeme gelmişti. Ünlü ismin Bahçeşehir’deki güzellik merkezine 1,5 milyon liralık borç nedeniyle haciz geldiği öğrenildi. 

Banu Parlak

Banu Parlak

BORCUNU KAPATAMADI!

Yaklaşık 1,5 milyon liralık borcu olduğu öğrenilen Banu Parlak'ın güzellik merkezi çilingir yardımıyla açıldı. Tüm malzemelerine el konulan ünlü ismin yayılan haberlerin ardından kendi üzerine olan merkezleri kapattığı öğrenildi. 

Kobra Murat'ın gençlik halleri herkesi şoke etti! 'Sanki başka biri'

İLİŞKİLİ HABER

Kobra Murat'ın gençlik halleri herkesi şoke etti! 'Sanki başka biri'
Yerli Angelina Jolie'miz Umut Akyürek hastaneye kaldırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Yerli Angelina Jolie'miz Umut Akyürek hastaneye kaldırıldı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Merve 1 hafta önce

1,5 milyonu kim ödeyecek ?