Yasemin Kay Allen eski FBI sevgilisinden silah eğitimi alıyor! Görüntüleri gündem oldu

İngiliz ve Türk kökenli ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, bir süredir eski FBI görevlisi Erdal Kaya ile birlikte. Ünlü oyuncu sevgilisinden silah dersleri alıyor. Sosyal medya hesabından atış yaptığı anları paylaşan oyuncu, sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Su ve Ateş, Kavak Yelleri, Şeref Meselesi, Dokuz Oğuz gibi pek çok yapımda yer alan ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, son dönemde sevgilisi ile dikkat çekiyor. 34 yaşındaki ünlü oyuncu bir süredir 41 yaşındaki eski FBI çalışanı ve polis olarak görev yapan Erdal Kaya ile birliktelikte. Yasemin Kay Allen'in Erdal Kaya'dan silah atış dersleri aldığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Yasemin Kay Allen ve sevgilisi

Yasemin Kay Allen ve sevgilisi

YASEMİN KAY ALLEN SİLAH KULLANMAYA MERAK SALDI

Türkiye'de 'Amerikalı Aynasız' olarak da bilinen Erdal Kaya, Amerika'da polis ve FBI teşkilatında görev yapmış biri. Ortak arkadaşları vasıtasıyla bir araya gelmiş.

Yasemin Kay Allen'ın videosu sosyal medyada gündem oldu.

Kuruluş Osman'ın Burçin Hatun'u Aslıhan Karalar Londra'da üniversiteden mezun oldu

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'ın Burçin Hatun'u Aslıhan Karalar Londra'da üniversiteden mezun oldu

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0