Bahadır Yenişehirlioğlu, Rolex saat eleştirilerine cevap verdi! "Alın teriyle..."

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, geçtiğimiz günlerde 562 bin liralık lüks saati ile gündeme gelmişti. Aldığı yorumlar üzerine sessizliğini bozan Bahadır Yenişehirlioğlu, ilk kez açıklama yaptı.

Manisa'nın sağlık alanında gösterdiği yoğun çalışmalar sonucunda elde ettiği başarılar ile adından sık sık bahsettiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, bayram tatilinde paylaşım yapmıştı. Paylaşımı sırasında Rolex markasına ait bir saatiyle dikkat çeken Bahadır Yenişehirlioğlu, lüks saat polemiği üzerine sosyal medyada gündem olmuştu. Gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldıran Bahadır Yenişehirlioğlu, saatli fotoğrafını yeniden paylaşarak gelen yorumlara cevap verdi. 

 Bahadır Yenişehirlioğlu

Bahadır Yenişehirlioğlu

"ALIN TERİYLE HELAL YOLDAN ALDIM!"

Paylaşımı sırasında önceki iletiyi neden sildiğini anlatan Bahadır Yenişehirlioğlu, mesajında "Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile Twitter'da görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram hesabımda duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı. 

Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımın ardından Bahadır Yenişehirlioğlu'nun açıklaması sosyal medyada büyük ses getirdi. 

İşte, Bahadır Yenişehirlioğlu'nun o paylaşımı...

30 yıl sonra bir araya gelen İzel Çelik Ercan’dan üzen karar: Yeniden dağıldılar

İLİŞKİLİ HABER

30 yıl sonra bir araya gelen İzel Çelik Ercan’dan üzen karar: Yeniden dağıldılar
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0