Prens William işinin başına döndü! Eşi kanser olan William'ın keyifli halleri şaşırttı

İngiltere tahtının bir numaralı varisi Prens William, eşi Kate Middleton'ın kansere yakalandığını açıklamasının ardından bir süre gözlerden uzak kalmıştı. Görevlerine geri dönen Prens, çevre ve topluluklarla çalışan kuruluşları ziyaret etti.

Dünya basınının odak noktası haline gelen Galler Prensesi Kate Middleton, bir süredir kanserle mücade ediyor. Ocak ayından beri gözlerden uzak kalan Middleton'ın sağlık durumu merak konusu haline gelirken Galler Prensesi, yayınladığı videoda bilinmesi gereken detayları paylaştı.

Prens William ve Kate Middleton

Prens William ve Kate Middleton

PRENS WİLLİAM İŞİNİN BAŞINA DÖNDÜ

Bu süre zarfında eşini yalnız bırakmayan Prens William, eşinin hastalığını duyurmasının ardından işine geri döndü. Kraliyet görevleri kapsamında çevre ve topluluklarla çalışan kuruluşları ziyaret eden William, ilk olarak ihtiyaç sahiplerine yiyecek dağıtan Surplus to Supper adlı bir hayır kurumunu gitti.

Prens William

Prens William

Ardından bir gençlik merkezini ziyaret eden Galler Prensi William'ın güler yüzlü tavırları dikkatlerden kaçmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İlkokul öğrencilerinden anlam dolu hareket! İsrail'e ders niteliğinde...

Reynmen'in klibinde giydiği tişört olay oldu! Fiyatı hayrete düşürdü

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen'in klibinde giydiği tişört olay oldu! Fiyatı hayrete düşürdü
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0