Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat Öçalan Eda Erdem'le hatıra fotoğrafı çektirdi!O anlar gündem oldu

Fenerbahçe Opset Kadın Voleybol Takımı, Eczacıbaşı Dynavit'e karşı oynadığı maçı 3-2'lik skorla kazanarak şampiyonluk turunu tamamladı. Gibi dizisinde oynadığı Ersoy rolüyle adını geniş kitlelere duyuran Ahmet Kürşat Öçalan takım kaptanı Eda Erdem ile hatıra fotoğrafı çektirdi. O anlar sosyal medyanın diline düştü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamalayan Fenerbahçe Opset, düzenenlenen törenle kupasını aldı. Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat Öçalan da Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi play-off final maçını izleyenler arasındaydı. Maç bitiminde kaptan Eda Erdem ile fotoğraf çektirmek isteyen Ahmet Kürşat Öçalan, şampiyonluk kürsüsüne çıktı. O anlar sosyal medyanın diline düştü.

AHMET KÜRŞAT ÖÇALAN EDA ERDEM İLE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Eda Erdem ile hatıra fotoğrafı çektirmek üzere poz veren ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu. Eda Erdem'in ünlü oyuncuyu tanımadığı iddia edildi. Eda Erdem'in fotoğrafı çektirip hemen kafasını çevirdiği görüldü.

Ahmet Kürşat Öçalan Eda Erdem ile fotoğraf çektirdi

Ahmet Kürşat Öçalan Eda Erdem ile fotoğraf çektirdi

Konuya ilişkin sosyal medyada yorum yağdı.

Mustafa Keser çılgına döndü! Hedef aldığı kişi Koray Avcı mı?

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Keser çılgına döndü! Hedef aldığı kişi Koray Avcı mı?
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0