Sandık Kokusu dizisinde sürpriz gelişme! Ünlü oyuncu diziye konuk oluyor

Kısa süre içerisinde hem konusu hem de karakterleriyle dikkatleri üzerine toplayan Sandık Kokusu dizisi, bu kez sahneleri ile değil oyuncu kadrosuna eklenen yeni bir isim ile gündeme geldi. Popüler diziye Camdaki Kız dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Feri Baycu Güler konuk oluyor.

İlk bölümünün yayınlanmasından kısa bir süre sonra hızla yayılarak oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sandık Kokusu dizisi kısa süre içerisinde en çok izlenen ve beğenilen dizileri arasında yer aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Feri Baycu Gülerbaşrollerinde Uğur Yücel, Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Metin Akdülger'in yer aldığı Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Feri Baycu Güler

Feri Baycu Güler

HÜLYA ROLÜNÜ OYNAYACAK!

Camdaki Kız dizisinin finalinden sonra oyunculuk kariyerine kısa süreli ara veren ünlü oyuncu Feri Baycu Güler, dizide çiçekçi dükkanı olan 'Hülya' rolünde olacak. 12 Haziran'da ekranlara gelecek 26. bölümüyle sezon finali yapması beklenen dizide Hülya karakterinin yanı sıra Hülya'nın kızı rolünde de biri olacağı öğrenildi. 

Feri Baycu Güler Camdaki Kız

Feri Baycu Güler Camdaki Kız

Uğur Dündar babalık davasına yayın yasağı aldırdı! Hangi hallerde basın yasağı getirilebilir?

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Dündar babalık davasına yayın yasağı aldırdı! Hangi hallerde basın yasağı getirilebilir?
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0